I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih okvira u Optici Oko

Kompletna ponuda Optike Oko obuhvata veliki izbor sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, vrhunskih dioptrijskih stakala i sve vrste kontaktnih sočiva.

SUNČANE NAOČARE RAY BAN I RALF LAUREN

Sa dolaskom lepog vremena sunčane naočare postaju aktuelne. Počasno mesto u Optici Oko zauzimaju originalni modeli sunčanih naočara poznatih svetskih brendova Ray Ban i Ralf Lauren.

Mogućnost nošenja sunčanih naočara imaju i osobe kojima su potebne naočare za korekciju vida. Sunčana stakla sa dioptrijom mogu biti ugrađena u sunčane naočare ili u bilo koji dioptrijski okvir.

Sunčana stakla sa dioptrijom su najčešće braon, sive i zelene boje, mada postoji i čitava paleta boja kojim se mogu obojiti sunčana stakla sa dioptrijom.
Dostupna su i polarizovana stakla sa dioptrijom koja pružaju punu zaštitu od blještavila od reflektujućih površina kao što su voda, sneg itd.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DIOPTRIJSKE NAOČARE KAO MODNI DETALJ

Dioptrijske naočare služe za korekciju vida, ali su one danas postale modni detalj, a adekvatan izbor okvira pomaže da se postigne željeni utisak.

Optika Oko nudi širok izbor dioptrijskih okvira u svim cenovnim kategorijama sa posebnim akcentom na okvire vrhunskog kvaliteta iz novih kolekcija Vogue, Ray Ban, Emporio Armani i Ralf Lauren – a.

Pravim izborom dioptrijskog okvira i kvalitetnih dioprijskih stakala sa najnovijim zaštitnim slojevima postiže se kristalno jasan vid korisnika, a istovremno naočare predstavljaju ukras na licu.

KONTAKTNA SOČIVA

Sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i sočiva u boji, upotpunjuju ponudu Optike Oko i zahvaljujući njima se i osobe kojima je potrebna korekcija vida mogu uspešno baviti sportom.

Posebna pažnja se u Optici Oko posvećuje deci, jer se razvoj vida intenzivno odvija između treće i četvrte godine života. Otkrivani poremećaji u tom periodu se uspešnije ispravljaju, tako da pregled ne treba odlagati ako postoji i najmanja sumnja da dete ne vidi dobro. Veliki izbor dečijih dioptrijskih okvira u veselim bojama zaokružuje celokupnu ponudu u Optici Oko.

U Optici Oko se uvek mogu dobiti sve informacije, saveti i preporuke u vezi korekcije vida, izbora okvira i vrste dioptrijskih stakla ili kontaktnih sočiva.

KONTAKT

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2, a telefon je 023 511 872,

Optika Oko – da vidite i budete viđeni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh