I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Optika Oko je ponosan zvaničan prodavac original Ray Ban naočara

Sa dolaskom lepog vremena sunčane naočare postaju aktuelne. Počasno mesto u Optici Oko zauzimaju originalni modeli sunčanih naočara poznatog svetskog brenda, Ray Ban.

Ray – Ban je globalni lider na tržištu vrhunskih naočara i daleko najprodavanija marka naočara na svetu. Optika Oko je ponosan zvaničan prodavac original Ray Ban naočara u Zrenjaninu.

Ray Ban je nastao 1937. godine u Bausch & Lomb – u, po nalogu avijatičara koji su tražili zaštitu vida od štetnih sunćanih zraka. Samo ime RAY BAN bukvalno opisuje tu namenu, blokiranje (BAN) zraka (RAY).

Optika Oko nudi veliki izbor original Ray Ban naočara za sunce:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sunčane naočare nisu samo neizostavan letnji modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Prva linija odbrane očiju su sunčane naočare. Zato, birajte sunčane naočare koje pružaju potpunu zaštitu od UV zračenja.

Već više od 70 godina Ray Ban je poznat kao vodeći proizvođač zaštitnih i modnih naočara. Ray Ban oduvek nudi tehnološki napredna stakla, koja štite vaše oči od štetnih UV zračenja, a današnja tehnologija omogućava i mnogo više od toga.

Ray Ban sunčane naočare savršen su saradnik u aktivnom životu i savremenom izgledu, a novi poboljšani materijali i načini izrade čine ih posebno udobnima i kvalitetnima.

Kompletna ponuda Optike Oko obuhvata veliki izbor sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, vrhunskih dioptrijskih stakala i sve vrste kontaktnih sočiva. Mogućnost nošenja sunčanih naočara imaju i osobe kojima su potebne naočare za korekciju vida. Sunčana stakla sa dioptrijom mogu biti ugrađena u sunčane naočare ili u bilo koji dioptrijski okvir.

U Optici Oko se uvek mogu dobiti sve informacije, saveti i preporuke u vezi sa korekcijom vida, izborom okvira i vrstama dioptrijskih stakla ili kontaktnih sočiva.

OPTIKA „OKO“ u saradnji sa Očnom ordinacijom „HELIOS“ je omogućila svojim kupcima da na jednom mestu obave očni pregled i odaberu kvalitetne dioptrijske naočare.

KONTAKT

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2, a telefon je 023 511 872,

Optika Oko – da vidite i budete viđeni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh