I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Optika Oko – zaslužujete da vidite i izgledate najbolje

Kompletna ponuda Optike Oko obuhvata veliki izbor sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, vrhunskih dioptrijskih stakala i sve vrste kontaktnih sočiva.

SUNČANE NAOČARE RAY BAN I RALF LAUREN

Sa dolaskom lepog vremena sunčane naočare postaju aktuelne. Počasno mesto u Optici Oko zauzimaju originalni modeli sunčanih naočara poznatih svetskih brendova Ray Ban i Ralf Lauren.

Mogućnost nošenja sunčanih naočara imaju i osobe kojima su potebne naočare za korekciju vida. Sunčana stakla sa dioptrijom mogu biti ugrađena u sunčane naočare ili u bilo koji dioptrijski okvir.

Sunčana stakla sa dioptrijom su najčešće braon, sive i zelene boje, mada postoji i čitava paleta boja kojim se mogu obojiti sunčana stakla sa dioptrijom.
Dostupna su i polarizovana stakla sa dioptrijom koja pružaju punu zaštitu od blještavila od reflektujućih površina kao što su voda, sneg itd.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

DIOPTRIJSKE NAOČARE KAO MODNI DETALJ

Dioptrijske naočare služe za korekciju vida, ali su one danas postale modni detalj, a adekvatan izbor okvira pomaže da se postigne željeni utisak.

Optika Oko nudi širok izbor dioptrijskih okvira u svim cenovnim kategorijama sa posebnim akcentom na okvire vrhunskog kvaliteta iz novih kolekcija Vogue, Ray Ban, Emporio Armani i Ralf Lauren – a.

Pravim izborom dioptrijskog okvira i kvalitetnih dioprijskih stakala sa najnovijim zaštitnim slojevima postiže se kristalno jasan vid korisnika, a istovremno naočare predstavljaju ukras na licu.

KONTAKTNA SOČIVA

Sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i sočiva u boji, upotpunjuju ponudu Optike Oko i zahvaljujući njima se i osobe kojima je potrebna korekcija vida mogu uspešno baviti sportom.

Posebna pažnja se u Optici Oko posvećuje deci, jer se razvoj vida intenzivno odvija između treće i četvrte godine života. Otkrivani poremećaji u tom periodu se uspešnije ispravljaju, tako da pregled ne treba odlagati ako postoji i najmanja sumnja da dete ne vidi dobro. Veliki izbor dečijih dioptrijskih okvira u veselim bojama zaokružuje celokupnu ponudu u Optici Oko.

U Optici Oko se uvek mogu dobiti sve informacije, saveti i preporuke u vezi korekcije vida, izbora okvira i vrste dioptrijskih stakla ili kontaktnih sočiva.

KONTAKT

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2, a telefon je 023 511 872,

Optika Oko – da vidite i budete viđeni.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh