I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Optika Oko slavi dvadeseti rođendan

Optika Oko ove godine slavi 20 godina postojanja. Kroz taj period pozicionirali su se kao jedna od vodećih optika u svom okruženju.

– Naš cilj je uvek bio da ponudimo kvalitetne proizvode na brz i jednostavan način i smatramo da smo upravo po tome prepoznati od strane klijenata. Proaktivan pristup poslu, konstantno ulaganje u nove tehnologije, kadar, poslovne prostore i asortiman obeležili su prvih 20 godina postojanja. Ista misao će nas voditi i u vremenima koja slede, jer smatramo da posedujemo energiju i volju, koje vode ka perfekciji – poručuju iz ove renomirane zrenjaninske optike.

Optika Oko u svom asortimanu nudi brojne poznate brendove kao što su Ralph Lauren, Armani, Vogue, Arnette, Ray Ban te mnogi drugi. Ali to nije jedino po čemu se ova optika ističe od drugih. Uz bogat izbor, kako sunčanih naočara, tako i dioptrijskih okvira, optika Oko omogućava Vam da u ugodnoj i toploj atmosferi i uz stručan tim odaberete savršene naočare.

Sve Vaše potrebe možete zadovoljiti na jednom mestu – obaviti oftalmološki pregled u saradnji sa očnom ordinacijom Helios, izraditi dioptrijske naočare, izvršiti popravku istih, a sve to u kratkom vremenskom roku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Proslavite sa nama 20. uspešnih godina postojanja, a u idućoj godini, uz osluškivanje Vaših želja i potreba, potrudićemo se da postanemo još bolji. Budite deo našeg slavlja – poručuju iz Optike Oko.

Prepustite nama brigu o Vašim očima. Vaša Optika Oko!

OPTIKA OKO

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2

Telefon 023 511 872

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh