I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novi operacioni blok po najvišim standardima (10 SLIKA)

U Očnom centru „Perfect Vision“ poliklinike Kuće zdravlja iz Subotice, zvanično je otvoren novi oftalmološki operacioni blok.

U prostoru površine 150m2, opremljenom po najvišim svetskim standardima, nalaze se 2 oftalmološke operacione sale sa pratećim prostorijama, prostor za preoperativnu pripremu pacijenata i komforni apartmani, čime je omogućen smeštaj pacijenata iz raznih krajeva naše zemlje i inostranstva.

„Sa ponosom mogu reći da je na samom početku očni centar Perfect Vision činio jedan oftalmolog, jedna amublanta i jedna operaciona sala. Danas, osam godina posle, naš dvadesetočlani tim broji devet oftalmologa čije se dvadesetogodišnje iskustvo meri desetinama hiljada uspešnih operacija. Naš očni centar danas obuhvata pet oftalmoloških ambulanti u prizemlju i novi operacioni blok, koji se nalazi na prvom spratu“, istakla je dr Branka Ivošević, direktorica „Perfect Vision“-a.

Operacije katarakte sa ugradnjom svih vrsta intraokularnih sočiva i drugi operativni zahvati na prednjem segmentu oka, od sada će se vršiti u novom, proširenomi poboljšanom prostoru, što će omogućiti pružanje još kvalitetnije usluge.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Osnovni razlog našeg prostornog proširenja je povećan obim posla i sve veći broj pacijenata koji dolaze na operacije iz raznih krajeva Srbije i Evrope. Na ovaj način, u mogućnosti smo da pružimo još bržu, efikasniju i komforniju uslugu većem broju pacijenatai ne samo ispunimo, već i nadmašimo očekivanja, koja naši pacijenti imaju od nas“, kaže sa osmehom dr Ivošević.

 

Celo obraćanje dr Ivošević, pogledajte u snimku:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh