I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Novi operacioni blok po najvišim standardima (10 SLIKA)

U Očnom centru „Perfect Vision“ poliklinike Kuće zdravlja iz Subotice, zvanično je otvoren novi oftalmološki operacioni blok.

U prostoru površine 150m2, opremljenom po najvišim svetskim standardima, nalaze se 2 oftalmološke operacione sale sa pratećim prostorijama, prostor za preoperativnu pripremu pacijenata i komforni apartmani, čime je omogućen smeštaj pacijenata iz raznih krajeva naše zemlje i inostranstva.

„Sa ponosom mogu reći da je na samom početku očni centar Perfect Vision činio jedan oftalmolog, jedna amublanta i jedna operaciona sala. Danas, osam godina posle, naš dvadesetočlani tim broji devet oftalmologa čije se dvadesetogodišnje iskustvo meri desetinama hiljada uspešnih operacija. Naš očni centar danas obuhvata pet oftalmoloških ambulanti u prizemlju i novi operacioni blok, koji se nalazi na prvom spratu“, istakla je dr Branka Ivošević, direktorica „Perfect Vision“-a.

Operacije katarakte sa ugradnjom svih vrsta intraokularnih sočiva i drugi operativni zahvati na prednjem segmentu oka, od sada će se vršiti u novom, proširenomi poboljšanom prostoru, što će omogućiti pružanje još kvalitetnije usluge.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Osnovni razlog našeg prostornog proširenja je povećan obim posla i sve veći broj pacijenata koji dolaze na operacije iz raznih krajeva Srbije i Evrope. Na ovaj način, u mogućnosti smo da pružimo još bržu, efikasniju i komforniju uslugu većem broju pacijenatai ne samo ispunimo, već i nadmašimo očekivanja, koja naši pacijenti imaju od nas“, kaže sa osmehom dr Ivošević.

 

Celo obraćanje dr Ivošević, pogledajte u snimku:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh