I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

“Opel Ćircom” : Servisirajte automobile i osvojite vikend na Zlatiboru

Ovlašćeni prodavac i serviser “Opelovih“ vozila, “Ćirkom” doo pripremio je za ovo leto ponudu koja se teško odbija.

Servis vozila predstavlja obavezan segment održavanja vozila, a u Opel centru u zoni Jugoistok ovog leta uz servis imaćete mogućnost da osvojite vredne nagrade.

opel circom 1

Opel centar u zoni Jugoistok

“Prvog jula, u Opel servisu u Zrenjaninu startovala je akcija namenjena vlasnicima OPEL vozila starijih od 2 godine. Korisnici naših servisnih usluga dobijaće određene pogodnosti potpuno besplatno, a uz to postoji  mogućnost da osvoje vredne nagrade”, kažu u Opel centru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Letnji period nije odabran slučajno za sprovođenje akcije – poznavajući dobro potrebe svojih klijenata koji u ovom periodu više koriste klime, proveravaju kočione sisteme i ostale delove važne za duga letnja putovanja, firma “Ćirkom” uložila je trud da akcija bude zanimljiva ali pre svega korisna.

NAJPOVOLJNIJI SERVIS, GRATIS USLUGE I POKLON NAVIGACIJA

1.     Uz svaki urađeni servis u “Ćircomu”, vozači dobijaju BESPLATNU dezinfekciju klima uredjaja i kontrolu vozila (kontrola kočnica na digitalnom HEKA uređaju, nagib trapa i provera akumulatora)

2.     Svaki DESETI klijent dobija GRATIS filtere koji se zamenjuju na njegovom vozilu prilikom servisiranja. Uz filtere, vlasnici vozila dobijaju BESPLATNU kontrolu vozila (kontrola kočnica na digitalnom HEKA uređaju, nagib trapa i provera akumulatora)

3.     Svaki 50-ti klijent u servisu na POKLON dobija navigacioni uređaj + BESPLATNU kontrolu vozila (kontrola kočnica na digitalnom HEKA uređaju, nagib trapa i provera akumulatora).

4. SPECIJALNA NAGRADA : Na svaka 3 meseca, servis Ćircoma će nagrađivati jednog od svojih korisnika servisnih usluga i POKLONIĆE  mu vikend na ZLATIBORU (u izvlačenju će učestvovati svi fiskalni računi dobijeni nakon urađenog servisa).

opel circom 2

Najsavremeniji servisni centar u gradu

U zrenjaninskom Opel centru kažu da će akcija trajati do kraja septembra, kada prestaje intenzivna upotreba klima uređaja u vozilima.

“Akcijom smo hteli da se zahvalimo našim klijentima za dugogodišnje poverenje, i istovremeno motivišemo drugu grupu vlasnika Opelovih vozila da uz kvalitetnu uslugu provere vitalne delove svojih automobila pre nego krenu na put. Mnogo polažemo na kvalitet usluge, jer je jedan od glavnih principa Opel vozila – bezbednost”, kažu u ovom centru.

NAJPOVOLJNIJI CENE ZA SERVIS OPEL VOZILA

 “Opel Ćirkom” će dodatno sačuvati budžete vlasnika Opel vozila najpovoljnijim cenama za servis. U savremenom Opel centru, serviseri će uraditi proveru stanja automobila i savremenu dijagnostiku, nakon čega će zameniti dotrajale ili delove u kvaru – novim i originalnim Opel delom, na koje se dobija garancija od 24 meseca. Ovo se odnosi na delove koji nisu potrošnog karaktera.

opel cirkom

ZAKAŽITE SVOJ LETNJI SERVIS

Za letnje servise neophodno je da se vlasnici Opel vozila najave i zakažu termin za servis. Kontakt osoba je šef servisa Zoran Bobinac.

OPEL CENTAR – ĆIRCOM DOO
Industrijska Zona Jugoistok, Zrenjanin

023/315 00 00 , 023/315 00 07 , 062/24 19 28

Radno vreme servisa : Ponedeljak – petak 9-17h, subota 8-14h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh