I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Online kursevi u centru Focus – naučite strani jezik tokom društvene izolacije

Tokom globalne pandemije korona virusa i u periodu društvene izolacije, mnogi pokušavaju da budu produktivni i iskoriste višak slobodnog vremena. Sada je pravo vreme da usavršite trenutno znanje stranog jezika ili naučite novi jezik.

Centar za strane jezike Focus je organizovao online kurseve za dosadašnje, ali i za nove polaznike

Centar stranih jezika FOCUS u ponudi ima online nastavu stranih jezika, koja je u toku karantina premeštena u potpunosti u virtuelnu učionicu. FOCUS ima u ponudi online kurseve za decu i odrasle, mogućnost grupnih i individualnih kurseva.

– Shodnio donetoj odluci o proglašenju vanrednog stanja Centar stranih jezika Focus je odlučio da nastavu preseli iz svojih učionica na platforme za online nastavu. Kursevi se trenutno odvijaju online, kako grupna, tako i individualna nastava. Posebno smo zadovoljni činjenicom da su se dečije grupe, kao i srednjoškolci, uspešno snašli u ovim posebnim uslovima rada – kaže vlasnica Focus – a, Dina Tomašev.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Koliko ste praktikovali online nastavu pre uvođenja karantina?

– Nekolicini kolega iz našeg tima je ovaj vid učenja već bio poznat, dok je pak drugima online nastava nešto potpuno novo i veliki iskorak iz zone poznatog. Ono što nam je svima zajedničko je spremnost na učenje, razvoj i ogromna ljubav prema podučavanju, gde god da se učionica trenutno nalazi. Zahvalni smo našim malim i velikim kandidatima, kao i roditeljima, na želji da nastave sa učenjem i volji da se prilagode novonastalim okolnostima. Budite sigurni da će naši profesori dati sve od sebe da inspirišu i motivišu svoje polaznike.

Zbog čega preporučujete Zrenjanincima da baš sada upišu kurs stranog jezika i koje su prednosti online učenja?

– Kako nam je sada vreme na raspolaganju preporučujemo svima da ga što bolje iskoriste. Ne treba da se prepuštamo dokolici i očajavanju, već da iskoristimo ovo vreme i radimo na sebi, da se edukujemo, učimo nove stvari i da nađemo način da iz ove situacije izađemo još bolji nego što smo bili. Sada više nema mesta izgovorima da strani jezik ne poboljšate ili ne naučite. Iz udobnosti svog doma možete pohađati kurs nekog stranog jezika, u terminima koji
vama odgovaraju, u grupi ili individualno.

Dobra atmosfera nije izostala ni tokom online nastave

ENGLESKI, NEMAČKI, ITALIJANSKI, MAĐARSKI I RUSKI

Koji strani jezici su u ponudi FOCUS – a kada je u pitanju online nastava?

– Jezici koji se trenutno nalaze u našoj ponudi ZA ONLINE NASTAVU su ENGLESKI, NEMAČKI, ITALIJANSKI, MAĐARSKI I RUSKI. Upis je u toku! Svako ko želi da iskoristi višak slobodnog vremena može da se priključi nekoj grupi ili krene na individualne časove, u svakom momentu.

LETNJI INTENZIVNI KURSEVI

FOCUS je poznat i po letnjim intenzivnim kursevima. Pošto se leto bliži, da li ćete i ove godine nastaviti sa tom lepom tradicijom?

– Naravno, Letnji Intenzivni Kursevi, neće izostati. Sa njima tradicionalno krećemo od 01.05.2020. Ukoliko bude potrebno, zbog novonastale situacije, nastava će se realizovati online. U pitanju su ubrzani kursevi, koji omogućavaju da za 6 nedelja završite jedan nivo, po specijalnim cenama, koje su i do 30% niže nego inače. Više informacija o ovoj vrsti kursa možete očekivati u narednom periodu na našim društvenim mrežama – istakla je Dina Tomašev.

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani, neophodno je da se prijavite na broj telefona 0600207319 ili putem e – mail adrese language.centre.focus@gmail.com

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh