I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Onlajn poručivanje proizvoda iz dm-a od sada dostupno na Glovo platformi u Zrenjaninu

Sigurno vam se makar jednom desilo da pripremate ručak i shvatite da vam nedostaje jedna namirnica bez koje ne možete da završite obrok, ili je vikend i baš biste voleli da provedete veći deo dana u pidžami bez izlaska napolje. Kako da u tim situacijama dođete do omiljenih proizvoda iz dm-a? Rešenje leži u kupovini putem onlajn platforme Glovo koja je od sada omogućena i kupcima u Zrenjaninu.

Usluga onlajn poručivanja iz dm drogerija pokrenuta je tokom prošle godine u našoj zemlji, a dostupna je još u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Nišu, Čačku, a odnedavno i u Kraljevu. Postupak poručivanja obuhvata svega nekoliko klikova – putem Glovo zvaničnog sajta ili Glovo aplikacije možete da poručite proizvode koji će vam biti dostavljeni za najviše 60 minuta. Takođe, imate priliku da izaberete način plaćanja i odlučite da li ćete iznos da platite karticom prilikom poručivanja ili gotovinom pri preuzimanju proizvoda.

Na platformi Glovo dostupno je više od 2000 proizvoda iz dm drogerija koji zadovoljavaju sve osnovne potrebe kupaca, počevši od asortimana organske hrane, segmenta nege i održavanja domaćinstva, sve do proizvoda za redovnu higijenu, kao i raznovrsne ponude za negu i ishranu beba.

Iz kompanije dm poručuju da se radi na tome da ova usluga bude dostupna u što većem broju gradova u Srbiji, kao i da će nastaviti da unapređuju svoju ponudu na platformi Glovo u skladu sa željama i potrebama kupaca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

O kompaniji dm:

Kompanija dm drogerie markt ima više od 62.500 zaposlenih u preko 3.700 prodavnica širom Evrope. Drogerijski lanac trenutno posluje u 14 evropskih zemalja, a u 2019/2020. poslovnoj godini ostvario je promet od 11,5 milijardi evra.

Kompanija dm prepoznata je kao prioritetan lanac snabdevanja zbog značaja proizvoda koje ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama. Kada je o Srbiji reč, dm se ubraja u najveće ponuđače organske hrane, sa više od 300 proizvoda organskog porekla privatne robne marke dmBio. Pored toga, dm nudi brojne druge proizvode koji su ključni za ispunjenje različitih potreba građana, poput segmenta prehrane, asortimana za negu i ishranu beba, kao i proizvoda za održavanje lične higijene i čišćenje doma, segmenta nege i dekorativne kozmetike. Kupci u dm-u, u svim segmentima asortimana, osim svetski poznatih brendova, mogu da pronađu veliki broj dm marki, kao što su Balea ili, pak, alverde, najprodavanija sertifikovana prirodna kozmetika.

Širom Evrope, drogerijski lanac kontinuirano unapređuje radne procese i usluge, dok istovremeno neguje odgovorno poslovanje zasnovano na principima održivog razvoja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh