I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Najnoviji tretmani za oporavak vaše kose po super ceni

Niske temperature, vetar kao i puno tretiranja uoči praznika loše utiču na zdravlje kose.

Ne dozvolite da najupečatljiviji  „nakit“ na vašem telu bude zapušten pogotovo sada kada postoji mnogo tretmana koji mogu vrlo brzo oporaviti vašu kosu.

Mesto  gde je zdravlje kose kao i stručnost na prvom mestu  Frizersko – kozmetički studio „Marina“ Zrenjanincima nudi priliku da tu brigu prepustite profesionalcima.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO UZ PRAĆENJE NOVIH TRENDOVA.

U ovom salonu koji nudi sve vrste fizerksih usluga, od šišanja feniranja, pa do najnovijih tehnika farbanja, senčenja, kosu prepuštate frizeru sa dugogodišnjem iskustvom. Salon nudi frizerske usluge i za muškarce i za žene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KVALITETNI TRETMANI ZA ZDRAVU KOSU

 Za nas je zdrava i lepa kosa, ne bitno koliko je tretirana, znak da smo uspeli da opravdamo poverenje koje nam je pruženo. Pored toga što se usavršavamo u tehnikama šišanja i feniranja veoma vodimo računa o kvalitetu preparata koje koristimo, poručuju iz studija „Marina“

U ovom salonu preporučuju tretman Revlon Hairt Recovery a u vrlo kratkom roku u ovom salonu bićete u mogućnosti da svoju kosu zaštitite i fantastičnim Olaplex preparatima.

 

PROFESIONALNA USLUGA – PRISTUPAČNE CENE

Cene naših usluga su pristupačne jer želimo da se što više ljudi upozna sa našim radom i nadamo se prepozna kvalitet i trud koji ulažemo da naše mušterije imaju pre svega zdrave i lepe kose, poručuju iz ovog studija.

PROFESIONALNE USLUGE ŠMINKANJA

Pored frizerskih usluga ovde možete zakazati i

  • profesionalno šminkanje za sve prilike
  • čupanje i farbanje obrva
  • depilaciju nausnica

Frizersko – kozmetički studio Marina nalazi se u ulici 4. juli 21, sve informacije o uslugama i slobodnim terminima možete dobiti putem broja 0611709565 ili facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh