I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Prolećno sređivanje dvorišta

Kako se bliži proleće tako se i nagomilavaju poslovi koje treba da uradimo u našem domaćinstvu, odnosno dvorištu, vrtu ili voćnjaku.

Terase trebaju da se „okite“ cvećem bilo da je saksijsko ili u žardinjerama, jer će se ipak na njima provoditi najviše vremena uz prijatne kafe ili lagane obroke. Jedan od najzahvalnijih je cvet Prkos koji ne traži mnogo pažnje za održavanje, a lepo dekoriše svaki prostor zbog šarenih boja njegovog cveta. Ukoliko do sad niste, terasu ulepšajte nekim pločica iz bogate ponude zrenjaninskih maloprodaja Ogrev. Jedan od predloga je pločica iz brenda Ceramica Iberia Roxy dimenzije 40×40 koja je u ponudi u četiri boje – nero, gray, beige i crema.

Roxy-1

Ceramica Iberia – Roxy beige

Ukoliko vam odgovaraju pločice manjih dimenzija možete izabrati nove iz ponude domaćeg brenda Ceramica Iberia Etna 4 ili Elba koja je u ponudu u dve boje beige i gray. Njihova dimenzija je 33×33.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Etna-4

Ceramica Iberia – Etna 4

Elba

Ceramica Iberia – Elba beige

Travnjak treba da se pokosi, staze u vrtovima i ograde srede. Orezati voće jedan je od glavnih poslova, kako bi rod stabala ili žbunova bio dobar i kako bi se formirala lepa krošnja voća. U Ogrevu ćete pronaći i makaze za voće i za grane, kosilice za travu. Trenutno je benzinski trimer Einhell u ponudi sa akcijskom cenom 11.699 dinara.

Trimer

Benzinski trimer Einhell

Kosilica

Kosilica za travu Einhell

Pravi hit su vinogradarski betonski stubovi visine 2m čija je cena 720 dinara/komad. Univerzalna žica pletiva je 130 dinara/m2.
Za dekorativnija dvorišta mogu se postaviti, ukrasne česme, kandelaberi (ukrsni fenjeri), baštenski sto i stolice, ukrasne betonske žardinjere u raznim oblicima.

Sve ovo ali i mnogo više za uređenje vašeg dvorišta ili vrta možete pronaći u maloprodajama Ogreva. Posetite ih i uverite se i u široku ponudu građevinskog materijala.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh