I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Ogrev

Najbolji projekat studenta iz Ogreva

Projekat „Letnja stručna praksa“ koji je nastao saradnjom zrenjaninskog poslovnog kruga „ZREPOK“ i Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate. 

letnja-strucna-praksa-odbrana-radova-nemanja-bilinac-001

Ovogodišnji pobednik, Nemanja Bilinac svoju praksu odradio je u „Ogrev“-u. Student četvrte godine Informacionih tehnologija svojim nastupom oduševio je članove žirija i sve prisutne tokom prezentacije projektnih zadataka. Ističe da je veliku prednost imao, jer je radio u velikoj firmi koja ima prostora za rad sa mladima i koja poseduje izuzetan informacioni sistem.

letnja-strucna-praksa-odbrana-radova-nemanja-bilinac-002Početak prakse proveo je sa radnicima „Ogrev”-a radeći čak i fizičke poslove. Saradnjom sa njima utvrdio je nedostake i došao do teme projektnog zadatka: „Izrada aplikacije za upravljanje zalihama robe u magacinu“. Ovakav sistem doprineće poboljšanju rada najvećeg zrenjaninskog maloprodajnog centa iz oblasti građevinskog i ogrevnog materijala. Glavni značaj sistema je što pomaže u procesu trebovanja u komercijalnom sektoru.

Nemanja naglašava da mu je pobeda izuzetno draga, pogotovo što su i ostali takmičari bili veoma dobri i sigurni u odbrani svojih radova. Pored kvalitetnog rada, Nemanja je odradio zanimljivu prezentaciju u PREZI programu, koja ga je izdvojila od ostalih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kao pobednik, Nemanja je osvojio stipendiju u iznosu od 120.000 dinara koju će mu „ZREPOK” isplaćivati u jednakim mesečnim ratama i tablet računar. Ono što je Nemanja naveo kao njemu posebno značajno je lična promocija i vredno iskustvo koje je stekao radeći u firmi kao što je Ogrev. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh