I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Održana konferencija za poslovođe u organizaciji PerSu marketa

U periodu od 17. do 18. jula, u hotelu „Novi Sad” u Novom Sadu i restoranu „Mrkšićevi salaši” u Srpskom Itebeju, održana je konferencija za poslovođe za II. kvartal 2018. godine. Tema konferencija bila je „Voće i povrće”, a tokom dva dana trajanja konferencije, na istoj je prisustvovalo preko 160 učesnika, od toga 138 poslovođa maloprodajnih objekata, ostatak su bili predavači i posetioci konferencije iz različitih sektora kompanije.

Predavači na konferenciji su bili: rukovodilac operacija distributivnog centra Đurđevo – Marika Hromiš, rukovodilac operacija distributivnog centra Žitište – Marjan Grgić, regionalni rukovodioci operacija, kao i Category Manager-i, dok je završna reč usledila od strane generalnog direktora – Dragoljuba Bjeloglav.

U okviru I. bloka konferencije, rukovodioci operacija distributivnih centara i regionalni rukovodioci operacija, analizirali su poslovanje PerSu marketa na svojim terenima u II. kvartalu 2018. godine u odnosu na I. kvartal 2018. godine. Tom prilikom prezentovani su efekti poslovanja maloprodajnih objekata, identifikovane kritične tačke u poslovanju, dati predlozi unapređenja, ali i istaknuti najefikasniji maloprodajni objekti, koji su za postignute rezultate nagrađeni stimulativnim bonusom.

Drugi blok konferencije, bio je namenjen edukaciji poslovođa „Procedurama manipulacije voćem i povrćem” i njihovom uticaju na smanjenje neželjenog otpisa, ali i direktno povećanje prometa ove kategorije, samim tim i profita kompanije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tema III. bloka konferencije bila je „Voće i povrće – upravljanje asortimanom i sezonalitetom”. U ovom bloku smo učili i podsećali se zbog čega je važno pravilno i pravovremeno poručivanje robe i na koji način da rukovodimo ovom svežom kategorijom proizvoda, koja je zbog svoje specifičnosti i sezonaliteta podložna visokim fluktuacijama u prodaji.

U oktobru mesecu, očekuje nas nova konferencija, kako bismo analizirali uspešnost poslovanja u III. kvartalu 2018. godine, ali i identifikovali eventualne kritične tačke u poslovanju, saopštili su iz PerSu marketa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh