I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Odličan start kandidata Auto škole „Zeleni talas“

Dobar start Auto škole „Zeleni talas“ u novoj godini potvrdila je činjenica da je svih 15 kandidata položilo teorijske ispite. U ovoj školi kažu da je to dobar početak ali i šansa da u 2017. godini postignu ukupni rezultat prolaznosti kandidata veći od 85%, koji je ostvaren pretprošle godine.

– Želja nam je da svake godine budemo bolji, jer to je potvrda da radimo ispravnu stvar, da temeljno pripremamo buduće vozače i da njima odgovara naš pristup. Suština je da se svakom kandidatu priđe individualno, jer nemaju svi jednak način usvajanja znanja. Celokupna tematika treba da im se pojasni na što jednostavniji način, ne treba im u startu stvarati odbojnost, priča vlasnik Auto škole „Zeleni talas“ Milorad Raškov.

Za obuku u ovoj školi vlada konstantno interesovanje, ali se takav rejting, kažu ovde, morati opravdati.

– Neprestano ulažemo u uslove za svakog kandidata, i to se oseti. Prvo smo ulagali u prostor, zatim u vozni park, i sada se trudimo da u svakom momentu imamo savremena nastavna sredstva koja buduće vozače mogu na najbolji način da pripreme za samostalnu vožnju, kaže Raškov.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedno od tih sredstava koje ima preventivno delovanje protiv korišćenja alkohola i droga jeste i nekoliko vrsta specijalnih naočara koje se u Zrenjaninu mogu probati samo u ovoj auto školi.

Više o specijalnim naočarama koje simuliraju vožnju pod uticajem alkohola i droga pročitajte OVDE

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh