I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Odgovor na pitanje: Koji materijal za krov odabrati?

Ukoliko planirate izgradnju kuće ili bilo kog drugog objekta, nakon planiranja svih građevinskih radova, pri kraju istih susrešćete se za izazovom, kako obezbediti kvalitetno pokrivanje istih.

Ljubazno osoblje „Građevinske kuće 3D“ koja posluje u Zrenjaninu, za čitaoce našeg portala pojasnili su nam prednosti svakog od materijala za pokrivanje ponaosob. Čitanje ovog teksta bi trebalo da vam pomogne u ovoj odluci. 

CREP – NOVO !

crep

 

Constant Eco – TONDACH-Potisje Kanjiža.

Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, ovaj crep omogućava još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Ovaj model crepa, kao i mnoge druge, možete pronaći u našem poslovnom objektu, na adresi Temišvarski drum 48.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Polikarbonatne ploce – Leksan

Idealan za nastrešnice, pokrivanje terasa…

leksan

– Providni 4mm 6 mm 8 mm 10 mm Bronzani 4mm 6 mm 8 mm 10 mm Plavi 4mm 6 mm 8 mm 10 mm Zeleni 4mm 6 mm 8 mm 10 mm – Svaka ploča ima jednostrano koekstrudirani sloj, koji služi kao štit protiv UV zračenja – što daje duži vek trajanja samog proizvoda. Ploče su obostrano zaštićene folijom, strana na kojoj je neprozirna, bela folija se montira prema eksterijeru jer ta strana ima UV bloker. Za ugradnju polikarbonatnih ploča nudimo aluminijumske „U“ i „H“ profile, odnosno polikarbonatne profile za horizontalno i vertikalno povezivanje, paroizolacione i izolacione kant trake i rondele za fiksiranje sa PVC podloškom. Standardna dimenzija ploča je 6 x 2.1 m

Tegola – Sindra

sindra

– Sindra Bitumenska šindra urađena iz 5 slojeva sa nosećim slojem od staklenog vela je izrađena od oksidiranog bitumena,krojen na pravilne oblike.Gornja površina je od drobljenog minerala u boji,koja zaštićije bitumensku masu od mahničkih uticaja i UV zračenja,a sa druge strane je delom kaširana silikonska folija,a delom posuta kvarcnim peskom. Bitumenska šindra je proizvod pogodan za pokrivanje visokih krovova.Idealni su kod krovnih konstrukcija sa ograničenom nosivošću.Donja konstrukcija za pokrivanje sa širinom može da bude od drvene građevine ili od metala i treba da je dimenzionisan za opterećenja od vetra i snaga.Podloga mora biti stabilna i zakrivljiva a može se izraditi od dasaka,slojevitih ili OSB ploča.Vek trajanja šindre zavisi prvenstveno o načinu njenog postavljanja na krov,te podlozi koja dolazi ispod šindre. Pakovanja su od 3 m2 a dostupne su u zelenoj i crvenoj boji.

Onduline

onduline

– Po svojim karakteristikama ondulin ploče su vodootporne, elastične i fleksibilne, niske specifične težine i nisu opterećenje za krovnu konstrukciju. Otporne su na grad i ekstremno niske i visoke temperature. Ploče se lako obrađuju čak i ručnom testerom tako da ćete bez problema moći da dobijete bilo koju željenu vrednost širine i dužine. Pokrivaju oko 1.6 kvadrata i masa jedne ploče je između 5 i 6 kilograma (oko 5.5 kg). Ne preporučuje se da prefarbavate ondulin ploče zato što one već dolaze u najčešće uportebljivanim bojama, a takođe može se destiti da farba ima negativan uticaj na samu ploču što može dovesti do ranijeg oštećenja ploče nego što je propisano garancijom.

OSB ploče

osb-ploce

– Ploče OSB „Oriented Strand Boards“ su ploče proizvedene od tankog i širokog iverja. Iver je u donjem spoljašnjem sloju položen uzdužno u smeru proizvodnje. Iver u srednjem sloju položen je poprečno. Princip spajanja pojedinačnih slojeva osigurava odličnu stabilnost oblika ploča OSB i samim tim visok stepen čvstoće. Ploče OSB su idealan materijal za građevinske i druge svrhe. Oznaka OSB/3 upućuje na vlagootporne karakteristike, dakle, moguću primenu u vlažnim uslovima. Debljina ploca iznosi 9mm 11mm 15mm 18mm, a dimenzija su 2440×1220, pokrivnost jedne ploce je 2,97 m2.

 

Za dodatne infromacije o svim materijalima, cenama i pogodnostima prilikom kupovine, posetite ovu građevinsku kuću ili ih posetitite.

stvoriste 3d

Građevinska kuća 3D nalazi se na izlazu iz Zrenjanina, prema naseljenom mestu Klek.

Temišvarski drum 48 (Glavni put)

Telefoni za sve informacije : 

Tel: 023 / 541 – 257 – Fax: 023 / 533 – 943

Salon keramike 023/ 510-312

Izvođenje građevinskih radova 063/ 108.99.22

PROČITAJTE JOŠ

  • Upoznajte stovarište građevinskog materijala 3D klikom ovde.
  • Pogledajte ponudu keramičkih pločica ovde.
  • Pogledajte ponudu ogreva i vansezonske popuste i pogodnosti ovde.

Sa aktuelnim popustima i akcijskim cenama budite u toku i putem njihove zvanične fejsbuk stranice

 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh