I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Od sada lakša kupovina na Bagljašu – preseljen objekat „Valora“

Maloprodajni objekat „Valor“ nadavno je iz Stražilovske ulice prebačen u Novosadsku. Kompletan asortiman pića, napitaka i ostale robe sada je raspoloživ na novoj adresi, a uz to i sve akcije koje „Valor“ organizuje u vreme vikenda i na mesečnom nivou.

Za razliku od prethodne lokacije, u neposrednoj blizini novog objekta je moguće parkirati vozilo i obavljati kupovinu na miru.


Ono što u ovom objektu ističu jeste da su cene proizvoda trajno niske, ali da i pored toga, potrošači vole akcije poput kupona na mesečnom lifletu, te da im rado izlaze u susret.

– Svakog vikenda organizujemo akcije sniženja nekoliko proizvoda i drago nam je što mnogi naši kupci verno prate i koriste te pogodnosti za uštedu. Sve vikend i mesečne akcije mogu se pratiti na našem sajtu www.valor.rs, kažu u ovom maloprodajnom objektu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dugogodišnja politika koja poručuje da je „svaki potrošač važan“, urodila je poverenjem.

– Naš cilj je da zadovoljimo sve slojeve potrošača. Od onih koji imaju manje budžete i kupuju jeftinije proizvode, do onih koji žele da sebi priušte nešto novo, nešto drugačije, što do sada nisu videli. Ono što je novo to je naš proizvod Van pur malt koji smo ubacili u segmentu malca, to je pandan Tut-Gutu, koji smo mi Zrenjaninci ranije pili. Uvodimo širu liniju vina, kako domaćih vinarija, tako i onih iz sveta. Širimo portfolio piva i gledamo da i ta kvalitetnija ponuda bude jednako zastupljena, kao i ova što je tržišno već poznata”, dodaju u Valoru.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh