I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Obuka za manikir – siguran put za pokretanje sopstvenog biznisa

Period nesigurnosti koji je nastupio pojavom korona virusa mnoge je naterao da promene način razmišljanja i oslone se na sopstvene kapacitete. Za neke je to značilo prelazak na novi posao, za druge da pokrenu sopstveni biznis.

Povećana je potražnja za obukama, kursevima, pa su mnogi već i samostalno izašli na tržište.

Jedna od obuka za koju neprestano vlada interesovanje i na koju aktuelna kriza nije uticala jeste manikir odnosno ulepšavanje noktiju. Lotos MB je jedan od kozmetičkih salona u kojima se pruža obuka za obavljanje manikira.

– Obuka za manikir je konstantno tražena, a ono što nas posebno raduje jeste da nakon naše obuke polaznice samostalno razvijaju svoj biznis. Obuka je popularna jer traje kratko, dobija se osnovno ali izuzetno temeljno znanje koje posle, u skladu sa trendovima na tržištu, uvek može da se nadograđuje, kažu u ovom salonu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

OBUKA ZA MANIKIR – SIGURAN PUT DO SAMOSTALNOSTI I ZARADE

Obuka u ovom salonu traje pet dana tokom kojih polaznice dobijaju znanje o izlivanju noktiju, nadogradnji, radu sa gel-lakom i sređivanju nokatne ploče. Upravo su to one usluge koje se poslednjih godina najviše traže. Ovde se dobijaju i saveti o odabiru proverenihh materijala za rad, neophodnog alata i aparature. Pozivanjem broja mogu se dobiti sve informacije o ceni i postupku obuke.

ZAŠTO TOLIKO VOLIMO MANIKIR?

Iako je zbog krize koja nas je zadesila u poslednjih godinu dana došlo do značajnih promena u svesti potrošača, činjenica je da je jedna usluga na tržištu gotovo prošla netaknuto. Potreba za negovanim rukama i savršeno sređenim noktima ne jenjava, što potvrđuju i u ovom salonu.

– Radili smo u skladu sa odlukama države i poštovali sve odredbe vezane za radno vreme. Međutim, interesovanje nije prestajalo. Naše klijentkinje interesovale su se za termine, ali i nove trendove, željno iščekujući momenat kada će moći da dođu, jer je manikir nešto o čemu vode računa 12 meseci u godini.

Lotos MB radovi:

Pored vrhunskog manikira koji ovde rade, mirnog kraja u kome se salon nalazi, prelepog, modernog ambijenta, prednost kozmetičkog salona Lotos MB je rad subotom, ali i nedeljom. Termini su vikendom unapred ‘rasprodati’ baš zbog činjence da mnoge žene jedino tada mogu da ‘ugrabe’ vreme za sebe.

Vlasnica salona, Milana Borić, dodaje i da uvek izlazi u susret svojim klijentkinjama te da dobijaju ono što zamisle.

– Zrenjaninke prate trendove, posebno putem društvenih mreža gde nailaze na različite kreacije i moje je da im pomognem da to i dobiju. To je poseban izazov koji rado prihvatam jer znam koliko je dobar osećaj biti poseban i privlačiti pažnju lepim stvarima, u ovom slučaju negovanim i moderno ukrašenim noktima.

Profesionalan rad, dugogodišnje iskustvo u obavljanju manikira i korišćenje kvalitetnih materijala, izdvojili su ovaj salon na tržištu u Zrenjaninu poslednjih godina. Ukazano poverenje je bilo motivacija za proširenje usluga.

DEPILACIJA ZA ŽENE I MUŠKARCE – PROFESIONALNO I SA KVALITETNIM MATERIJALIMA

– Imamo puno žena ali i muškaraca koji dolaze kod nas godinama unazad. Razlog tome je to što zaista stručno radimo, vrlo smo pažljivi i svi kažu da se ovde, u našem mirnom ambijentu, osećaju jako udobno i prijatno, kaže Milana Borić.

Izuzetno se vodi računa o vrsti voska, posebno kod klijenata koji imaju osetljivu kožu. S obzirom na to da dnevne temperature rastu i da nam se proleće približava, potražnja za uslugom depilacije je ovih dana u porastu, kažu u ovom salonu.

Lepo uređene, prirodne obrve u današnje vreme kada vlada trend tetoviranja, prava su prednost. Kozmetičari ovog salona imaju stalne mušterije koje redovno dolaze na oblikovanje i korekcije.

U ponudi salona je i profesionalno šminkanje.

PRIUŠTITE ZA SEBE NAJBOLJE

Salon LOTOS MB se nalazi u mirnom delu grada, u Takovskoj 8.

RADNO VREME

radnim danima od 9 do 21.00h
subotom 9 do 18.00h
nedeljom 9 do 15.00h

KONTAKT
061/62-09-277

Ovde se često organizuju akcije i popusti u kojima se može učestvovati putem profila na društvenim mrežama Instagram LOTOS MB.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh