I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Auto škola Saša Plus: Spremni za sve vremenske uslove

Zima uveliko traje, a meteorolozi najavljuju za sledeću nedelju temperature ispod nule. U Auto školi „Saša plus“ poručuju da su spremni za kišu i „minuse“ i da se obuka kandidata normalno odvija u svim vremenskim uslovima.

– Potpuno smo spremni za obuku naših polaznika u zimskim uslovima. Sva vozila kompletno su opremljena kvalitetnim zimskim pneumaticima i ostalom neophodnom opremom, tako da nema brige – kaže vlasnik Auto škole „Saša plus“, Aleksandar Alferov.

On naglašava da bilo kakav strah nemaju ni vozači početnici, koji će u zimskim uslovima prvi put sesti za volan.

– Uvek smo na usluzi svim našim polaznicima, kako praktičnim savetima, tako i dodatnim predavanjima i časovima o tome kako se ophoditi u saobraćaju kada su prisutni sneg i blato na kolovozu, koji znatno otežavaju sigurnu vožnju i kako pripremiti automobil za takve uslove vožnje – naglasio je Aleksandar Alferov, uz poziv svim budućim vozačima i onima koji planiraju da započnu časove vožnje, da je auto škola „Saša plus“ uvek na raspologanju…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U STROGOM CENTRU GRADA

Auto škola PLUS se nalazi u strogom centru grada, u Gimnazijskoj ulici broj 4 (do gimnazije prvi ulaz).

KATEGORIJE

Preduzeće PLUS d.o.o se bavi obukom vozača B , A , A1 i AM kategorije. Upis novih kandidata se vrši svakodnevno u kancelariji na gore pomenutoj adresi.

 

 

AUTO ŠKOLA ‚‚PLUS”

Gimnazijska 4, Zrenjanin

Mob: 061/163-8-430

facebook stranica

  • Divider

  • Divider
Na vrh