I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Obuća „Bata“ je stigla i u Zrenjanin – poklon za prvih 50 kupaca

Bata je jedan od najpoznatijih svetskih brendova kada je u pitanju kvalitetna obuća po vrlo pristupačnim cenama. U Panteri koja se nalazi u Pupinovoj ulici broj 12. od 01. Septembra u ponudi je široki asortiman moderne, kežual, jesenje i zimske muško ženeske obuće za celu porodicu.

Naši sugradjani koji su prepoznali kvalitet ovog brenda više neće imati potrebu da po zbog njega odlaze u velike gradove i troše dragoceno vreme i dodatan novac.Veliki asortiman ove obuće biće deo redovne ponude Pantere po isključivo povoljnim cenama.

U saopštenju prodavnice Pantera navodi se i da prvih 50 kupaca očekuje poklon iznenadjenja.

REČ DVE O BATA OBUĆI KAO BRENDU

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bata je jedan od vodećih svetskih brendova obuće namenjene širokoj potrošačkoj masi. Nastao je još 1894. godine u gradu Zlin-Čehoslovačkoj, kao T.&A. Bata Shoe Company. Osnivači prvobitne kompanije bili su TomasAnna i Antonin Bata. Još tada je Bata bio brend koji je unosio inovacije u stare tradicionalne radionice obuće.

Već godinu dana nakon osnivanja proizvodnje Antonin i Anna napuštaju Batu, ostavljajući brata Tomasa da vodi posao. 1897. godine Tomas je po prvi put proizveo Batovku, prvu fabrički proizvedenu cipelu, da bi proizvodnja do 1905. godine narasla do cifre od 2200 pari proizvedenih cipela dnevno i 250 zaposlenih. 1932. godine kompaniju preuzima Thomas J Bata, sin tragično nastradalog Tomasa u avionskoj nesreći.

Iako još uvek mlad čovek, Thomas je uspeo da nastavi očev posao i misiju stalno unapređujući proizvodnju.

BATA DANAS

Bata danas broji preko 40 000 zaposlenih i 5000 prodajnih mesta u preko 50 zemalja sveta. Dnevni broj kupaca u Batinim prodavnicama dostigao je čak 1 milion.Ono što Batu drži u vrhu proizvođača obuće su stalne inovacije u skladu sa potrošačkim potrebama. Nekadašnji Tomasov moto bio je „Naša mušterija je naš Gospodar“, a on se i danas primenjuje u ovoj uspešnoj kompaniji.

Evo i nekih od modela koje se mogu kupiti u Zrenjaninu.

Kontakt telefon Pantera prodavnice je 023.528.775

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh