I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Obezbedite ogrev na vreme

Krajem leta vreme je za brigu o zimskom ogrevu. Preko 70% ljudi sa našeg podneblja korisi drvo kao glavno sredstvo za grejanje i to bukvu, grab, hrast i bagrem. Prednost bukve je u tome što stvara jak žar, što omogućuje da se toplota zadržava duže vreme.

ogrev-drvo-zrenjanin

Sve popularniji, kako zbog povoljne cene, tako i zbog činjenice da emituju malu količinu dima i pepela, su i drveni briketi koji se mogu koristiti u svim pećima. Iako se prave od otpadnih sirovina, po svojoj kalorijskoj vrednosti u rangu su sa najkvalitetnijim ugljem. Upotrebom briketa se može postići željena temperatura mnogo brže nego sa nekim drugim čvrstim gorivima.

briketi

Briketi nastaju mehaničkim putem od celuloznog otpada što ih čini tvrdim i neraspadivim tokom korišćenja. Ravnomerno sagorevaju sa malom količinom dima i pepela, bez zagađivanja životne sredine. Pepeo koji nastaje sagorevanjem je ekološki i može se koristiti kao veštačko đubrivo.

 Velika prednost briketa je u tome što prilikom sagorevanja nastaje mala količina otpada.

U Ogrev-ovim maloprodajnim centrima bagrem ili kombinacija graba, bukve i cerhrasta može se naći po ceni od 4.590 dinara po jednom prostornom metru. Iste vrste drveta mogu se kupiti u rezanom obliku pakovane na paletama dimencija 1x1x1.8 m. Ovakvo pakovanje sve je atraktivnije, jer se kupovinom dobija spreman proizvod za korišćenje po ceni od 10.490 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

drvo

Briketi u pakovanjima od 5,13 kg i u džakovima od po 20 kg, mogu se kupiti po ceni od 19,80 dinara po kilogramu.

Za održavanje toplote koristi se stena organskog porekla koja ima sposobnost da gori – ugalj. U Ogrev-u se može naći drveni ugalj iz Kovina – Orah po ceni od 6.490 dinara/t i – Komad po ceni od 7.790 dinara/t. Novina na tržištu je uvozni ugalj iz Bosne Stanari čija cena iznosi 9.990 dinara. Pored toga u ponudi je i ugalj Banovići po ceni od 14.870 dinara. To je mrki ugalj koji poseduju veliku toplotnu moć i veoma je pogodan za centralno grejanje. Takođe, u ponudi je i Kreka po ceni od 11.490 dinara/t.

Drveni ugalj je pogodan jer daje odličnu toplotu, a vrlo malo dimi i ostavlja pepela za sobom. Zbog svoje kalorične moći može se ložiti u šporetima i pećima na čvrsto gorivo.

Ugalj-2

 Najveće maloprodaje Ogreva u gradu nude sve što je potrebno za zimske dane, posetite ih i uverite se.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh