I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novootvoreni pet shop u Aviv Parku nudi izvanredne popuste (VIDEO)

U Aviv Parku Zrenjanin otvorena je velika specijalizovana prodavnica za kućne ljubimce „Aristo Pets“ koja donosi sasvim nov koncept po pitanju pristupa, ponude i izgleda. 

Već prvi posetioci tokom dana otvaranja, a potom i svi ostali uverili su se u politiku ove kuće da pet šop ne mora nužno biti samo mesto trgovine, već mesto sveobuhvatne brige o kućnim ljubimcima. U ‘’Aristopetsu’’ su se odlučili za koncept koji podrazumeva upoznavanje i druženje sa kućnim ljubimcima, te edukaciju i savetovanje njihovih vlasnika.

Od ljubaznog osoblja moglo su se čuti svi saveti o pravilnoj i primerenoj ishrani pasa, mačaka i ostalih kućnih ljubimaca kao i o opremi za negu, transport i slično. Istovremeno savete o odgoju svih vrsta kućnih ljubimaca daje veterinar.

PerSu marketi

ATRAKTIVNI POPUSTI TOKOM VIKENDA

Aristo Pets tokom ovog vikenda, u subotu 11. i nedelju 12. novembra nudi specijalne popuste. Hrana i poslastice za životinje su na popustu od 10%, oprema, kozmetika, garderoba i suplementi 15%, dok su životinje koje su u prodaji, a to su ptice i glodari na popustu od 25%.

Trenutno su u ponudi „Aristo petsa“  ptice: zebe, nimfe, tigrice, rozenkolis i fišeri, a od glodara zečevi, činčile, leming, sirijski hrčak, degu veverica i jež.  Ubrzo će u ponudi  biti i akvarijumske ribice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pogledajte atmosferu koju smo zabeležili na dan otvaranja i iskoristite fantastične popuste 11. i 12. novembra

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh