I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novogodišnji popust u optici Piljak – sniženje 10 – 30%

Naočari odavno nisu samo sredstvo za poboljšanje vida. Biramo ih po ukusu, boji, modi ili stilu. Ako su vam vaše dosadile ili ste tek dobili dioptriju, sada je idealan trenutak da odaberete sebi novi ram uz nove trendove i boje.

POPUST 10 – 30%

U Optici Piljak očekuje vas 10 – 30% dioptrijske i sunčane naočare, a akcija traje do 8. januara 2020. godine.

Iskoristite priliku i razveselite sebe i svoje najdraže!

Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

Kompjutersko određivanje dioptrije se vrši brzo a postupak je sasvim jednostavan, dok je nalaz precizan. Pravovremeno otkrivanje problema i redovna kontrola stanja oka su ključni faktori za održavanje zdravlja vaših očiju.

OPTIKA PILJAK

Optika Piljak se nalazi u Aviv parku. Optika u ponudi ima i širok asortiman brendiranih sunčanih naočara i ramova za dioptrijska stakla, kontaktnih sočiva, rastvora za održavanje sočiva i futrola za naočare.

Optika vam nudi veliki izbor kvalitetnih ramova.

 

BESPLATNO ODREĐIVANJE DIOPTRIJE

Optika Piljak u svojoj ponudi ima merenje dioptrije sa najnovijim i najmodernijim aparatima, a zahvaljujući individualnom pristupu, za vas će izraditi najzahtevnije dioptrijske naočare za sve generacije.

KONTAKT

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh