I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Popust i poklon: – 20 % za kupovinu nameštaja + GRATIS stočić Teos

Da bi vaš dom izgledao luksuzno i elegantno, nije vam potrebna enormna suma novca, već samo vreme, želja i volja. Kada je uređenje enterijera u pitanju reč je o harmoniji i opuštenosti na najvišem nivou.

NOVOGODIŠNJA AKCIJA – PRONAĐI BELU PAHULJU

U susret zimskim belim čarolijama salon nameštaja Univer Savić daje popust od 20% za kopovinu nameštaja bele boje ili bilo kog komada nameštaja, koji na sebi ima bar jednu belu tačku, odnosno beli detalj.

Kada je reč o bojama, bela boja je predivna baza za uređenje životnog prostora. Bela boja odiše jednostavnošću i čistoćom zbog čega je veoma poželjno da bude zastupljena u enterijeru.

Ako vam fale ideje za moderno opremanja stana, sa belom bojom nikada nećete pogrešiti. Ona je uvek u modi. Bela boja se zbog svoje neutralnosti dobro kombinuje sa bilo kojom drugom bojom u enterijeru. Zbog svoje jednostavnosti odgovara svakom stilu uređenja doma.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sjajan razloga za kupovinu belog nameštaja.

Salon nameštaja Univer Savić nudi veliku raznolikost belog nameštaja u različitim stilovima i veličinama koji odgovaraju bilo kom modernom iisavremenom stilu kuće. Kao jedan od vodećih salona nameštaja, posvećeni su proizvoda nameštaja vrhunskog kvaliteta po najkonkurentnijim cenama.

 

Bez obzira da li tražite beli nameštaj za spavaće sobe, beli nameštaj za trpezarije, beli nameštaj za dnevnu sobu… imaju nešto što će zadovoljiti svaki ukus.

LOKACIJA

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnoj facebook stranici 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh