I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novogodišnja pogodnost u Milupinu : Odloženo plaćanje igračaka

Roditelji, bake, deke, ovih dana obilaze zrenjaninske prodavnice, tragajući za zanimljivim i kreativnim igračkama koje mogu da se kupe po povoljnim cenama ili uslovima.

U jednoj od prodavnica koja pored bebi i dečije opreme i garderobe „Milupino“, nudi i veliki izbor igračaka, kažu da je novogodišnja potražnja za igračkama otpočela.

– Milupino je ove godine rešio da iznenadi svoje kupce i u skladu sa novogodišnjim periodom odobri specijalne uslove plaćanja. Naime, svi kupci koji u toku decembra kupe igračke za decu, moći će da ih čekom građana, plate tek u februaru – pojasnili su trgovci u prodajnom objektu u ulici Laze Kostića, jednoj od tri „Milupino“ radnje u gradu.

milupino-grupne-igracke

Na njihovim policama izložen je veliki broj igračaka namenjenih različitim uzrastima dece. Najšareniji je kutak za bebe, a roditelji će moći da pronađu izuzetno zanimljivi program namenjen devojčicama ili dečacima, edukativne igračke i igre, a naročita pažnja posvećena je drvenim igračkama za kreativni razvoj dece. Ove igračke vredan su i trajan poklon.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

bebe-lutkekuca-sveznalica

za-bebeigracke-polica

lutkakreativne

drustvene-igredecaci-igracke

U „Milupinu“ podsećaju na njihove vaučere od 500, 1000 i 2000 dinara koji rešavaju svaku dilemu i neodlučnost u odabiru poklona. Oni kojima poklonite jedan od ovih vaučera, moći će sami u skladu sa svojim željama i ukusom da u naznačenoj vrednosti izaberu bilo koju igračku ili proizvod u tri radnje :

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh