I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

NOVO Veliki izbor tepiha u salonu nameštaja Univer Savić

Svakom domu toplinu daju pomno odabrani detalji, koji određuju stil i karakter vlasnika. Tepisi su jedan od njih.

Bilo da služe kao dizajnerski detalj, koji podiže izgled prostora ili kao kao mekana podloga, koja amortizuje korake, pri odabiru tepiha morate imati nekoliko stvari na umu.

TEPIH MOŽE BITI EFEKTAN UKRAS PROSTORIJE

Vodite računa o veličini željenog tepiha pre nego što se uputite u kupovinu. Evo i nekoliko saveta od stručnjaka iz salona Univer Savić, koji od nedavno, pored kvalitetnog nameštaja, ima i veliki izbor tepiha:

1. PAZITE NA VELIČINU

Ne dozvolite da zbog lepote i dizajna kupite prevelik ili premali tepih. Izmerite tačno veličinu prostora, koji želite pokriti tepihom. Nemojte kupovati nešto što vam ne odgovara i nadati se da ćete već smisliti neko rešenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

2. FREKVENCIJA U SOBI I ODABIR MATERIJALA

Imajte na umu koliko je frekventna soba za koju ga birate i dobro razmislite o materijalu.

Izbor materijala je velik, pa pre odlaska u salon Univer Savić svakako dobro razmislite, koji materijal najbolje odgovara vašem stilu života i navikama Vaše porodice.

Sintetički tepisi dobar su odabir za ljubitelje ljubimaca, ali i za one koji žele jednostavno održavanje tepiha. Tepisi od vune i pamuka daće topli ugođaj prostoru, ali budite oprezni, jer lakše upijaju nečistoće, pa razmislite koju prostoriju u stanu želite opremiti njima.

3. ŠTA ŽELITE POSTIĆI?

Ukoliko tepihom ujedno želite i amortizovati buku, najbolji izbor su vuneni tepisi, koji su ugodni i mekani i najbolje prigušuju korake. Svakoj prostoriji daju toplinu, a mogu se dobro uklopiti u moderno i tradicionalno nameštenoj prostoriji.

Ukoliko tepisi služe za dekoraciju, dajte mašti na volju. Nakon što uredite sobu i dodate detalje, dobro razmislite koji uzorak, stil i materijal, bi se najbolje uklopio u stil stana.

4. NE ISKLJUČUJTE ODREĐENA MESTA

Hodnik kao ulaz u dom mnogi smatraju mestom na kojem tepisi nisu dobrodošli upravo zbog direktnog ulaska od napolje i potencijalno teškog održavanja. Ipak, uska staza na ulazu u Vaš stan ili kuću, može ga itekako utopliti i dati mu novi šarm.

Kako biste gostima dali do znanja da ulaze u stan ili kuću bez cipela, na vidljivo mjesto stavite malu klupicu i kućne papuče.

5. ODNOS CENE I KVALITETA

Tepih kupujete u zavisnosti od kućnog budžeta, ali i prema nameni – da li je za vlastiti ili podstanarski stan, vikendicu itd. Ukoliko želite da što duže traje, te ga ne planirate menjati s dolaskom novih trendova uređenja, morate biti spremni da izdvojite i više novca.

U salonu Univer Savić je u toku i sjajna julska AKCIJA, pa iskoristite lepu priliku da odaberete komad nameštaja po super ceni,

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci – sa dodatnih 10% popusta

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

RADNO VREME

Pon – pet: 8 – 20 h

Subota: 8 – 15 h

KONTAKT

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnom instagramu ili facebook stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh