I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

NOVO u gradu: Besplatna dostava proizvoda sa pijačne tezge

U Zrenjaninu je od nedavno dostupna usluga dostave proizvoda sa pijačne tezge na kućnu adresu. Proizvodi poljoprivrednog gazdinstva „Tornjanski“, poput svežeg voća, povrća, jaja i domaće testenine, sada se mogu dobiti besplatno, na kućnu adresu.

Ova nova, mobilna „Zelena pijaca Bagljaš“ ima i svoje fiksno prodajno mesto na bagljaškoj pijaci. Na tri spojene prodajne tezge do kojih se lako dolazi ulaskom sa strane magistrale, raspoređen je bogat izbor svežeg povrća i voća.

zelena-pijaca-bagljas3
Naročito se ističu uvek sveži šampinjoni, jaja, domaća mlevena paprika iz Martonoša, fini rezanci i flekice za supu, orašasti plodovi i još mnogo proizvoda napravljenih u domaćoj radinosti.

Kupci tako do proizvoda „Zelene pijace Bagljaš“ mogu doći posetom pijaci, ali se kao vrlo interesantnija opcija izdvojila besplatna kućna dostava.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Želeli smo se da našim građanima ponudimo nešto potpuno novo. Sve proizvode koje prodajemo na pijjačnim tezgama, po narudžbini donosimo i na kućne adrese, potpuno besplatno. Ovo je naročito zanimljivo za naše najstarije sugrađane kojima kretanje kroz pijačnu gužvu predstavlja napor, ali i zaposlene kojima radno vreme ne dozvoljava da se uklapaju u „pijačne dane“, kažu tvorci ove sjajne ideje.

zelena-pijaca-bagljas1
Proizvode je moguće naručiti i dan unapred, a telefonski brojevi dostupni su od 8 do 19 sati. Isporuka na kućnu adresu vrši se u periodu od 15 do 19 sati radnim danima, i od 8 do 14 sati subotom.

Za sada se besplatna dostava vrši samo na teritoriji Zrenjanina i Mužlje.

Pored besplatne dostave, „Zelena pijaca Bagljaš“ ima još jedan razlog više, kojim privlači sve više kupaca na svoje tezge.

Kupovinom bilo kog proizvoda sa naše tezge, svaki kupac dobija i poklon. Nekada je to vezica mladog luka, prokola, praziluk i ostali proizvodi koje smenjujemo na nivou nedeljnih akcija. I oni koji poruče voće i povrće na kućnu adresu, takođe dobijaju poklon, kažu u „Zelenoj pijaci Bagljaš“.

zelena-pijaca-bagljas2
U pripremi je niz zanimljivih akcija i iznenađenja koja će u narednom periodu ne samo obradovati kupce, već i biti od naročite koristi po njihov novčanik. Tako će ove subote, 3. maja, „Zelena pijaca Bagljaš“ prodavati sveža domaća jaja po ceni od 7,90 dinara, a svaki kupac dobiće na poklon prokolu.

Prodajne tezge 804, 805 i 806 nalaze se na bagljaškoj pijaci, a usluga kućne dostave dostupna je pozivanjem brojeva

0600/201-402, 0600/201-403 i 0600/201-404

zelena-pijaca-bagljas

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh