I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

NOVO u gradu: Besplatna dostava proizvoda sa pijačne tezge

U Zrenjaninu je od nedavno dostupna usluga dostave proizvoda sa pijačne tezge na kućnu adresu. Proizvodi poljoprivrednog gazdinstva „Tornjanski“, poput svežeg voća, povrća, jaja i domaće testenine, sada se mogu dobiti besplatno, na kućnu adresu.

Ova nova, mobilna „Zelena pijaca Bagljaš“ ima i svoje fiksno prodajno mesto na bagljaškoj pijaci. Na tri spojene prodajne tezge do kojih se lako dolazi ulaskom sa strane magistrale, raspoređen je bogat izbor svežeg povrća i voća.

zelena-pijaca-bagljas3
Naročito se ističu uvek sveži šampinjoni, jaja, domaća mlevena paprika iz Martonoša, fini rezanci i flekice za supu, orašasti plodovi i još mnogo proizvoda napravljenih u domaćoj radinosti.

Kupci tako do proizvoda „Zelene pijace Bagljaš“ mogu doći posetom pijaci, ali se kao vrlo interesantnija opcija izdvojila besplatna kućna dostava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Želeli smo se da našim građanima ponudimo nešto potpuno novo. Sve proizvode koje prodajemo na pijjačnim tezgama, po narudžbini donosimo i na kućne adrese, potpuno besplatno. Ovo je naročito zanimljivo za naše najstarije sugrađane kojima kretanje kroz pijačnu gužvu predstavlja napor, ali i zaposlene kojima radno vreme ne dozvoljava da se uklapaju u „pijačne dane“, kažu tvorci ove sjajne ideje.

zelena-pijaca-bagljas1
Proizvode je moguće naručiti i dan unapred, a telefonski brojevi dostupni su od 8 do 19 sati. Isporuka na kućnu adresu vrši se u periodu od 15 do 19 sati radnim danima, i od 8 do 14 sati subotom.

Za sada se besplatna dostava vrši samo na teritoriji Zrenjanina i Mužlje.

Pored besplatne dostave, „Zelena pijaca Bagljaš“ ima još jedan razlog više, kojim privlači sve više kupaca na svoje tezge.

Kupovinom bilo kog proizvoda sa naše tezge, svaki kupac dobija i poklon. Nekada je to vezica mladog luka, prokola, praziluk i ostali proizvodi koje smenjujemo na nivou nedeljnih akcija. I oni koji poruče voće i povrće na kućnu adresu, takođe dobijaju poklon, kažu u „Zelenoj pijaci Bagljaš“.

zelena-pijaca-bagljas2
U pripremi je niz zanimljivih akcija i iznenađenja koja će u narednom periodu ne samo obradovati kupce, već i biti od naročite koristi po njihov novčanik. Tako će ove subote, 3. maja, „Zelena pijaca Bagljaš“ prodavati sveža domaća jaja po ceni od 7,90 dinara, a svaki kupac dobiće na poklon prokolu.

Prodajne tezge 804, 805 i 806 nalaze se na bagljaškoj pijaci, a usluga kućne dostave dostupna je pozivanjem brojeva

0600/201-402, 0600/201-403 i 0600/201-404

zelena-pijaca-bagljas

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh