I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aldebaran

Novo u „Aldebaranu“ : Anticelulit paket – 7.500 dinara

U salonu „Aldebaran“ godinama usavršavaju tretmane protiv celulita i svojim metodama pomažu pripadnicama lepšeg pola da svoju figuru dovedu do željene težine i idealne forme.

Najefikasniji tretmani za razbijanje tvrdokornog celulita i oslobađanja od „pomorandžine“ kore jesu ručna anticelulit masaža i elektrostmulacija. Iz tog razloga, pripadnicama lepšeg pola u Zrenjaninu pružena je mogućnost da se oslobode celulita po ekstra povoljnoj ceni.

„Anticelulit paket = 10 masaža
+ 10 elektrostimulacija = 7.500dinara“

Ukoliko se uzimaju pojedinačne serije tretmana, njihova cena iznosi :

Ručna anticelulit masaža  4500,00 dinara (umesto dosadašnjih 5.000,00din) – 10 tretmana

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Elektrostimulacija 4.000,00 dinara – 10 tretmana

U salonu smo zatekli jednu od korisnica novog „ Anticelulit paketa“. Svesna svog izgleda, naša sugrađanka je rešila da se izbori za bolji izgled. Sa vidnim viškom kilograma, u junu ove godine pojavila se u Aldebaranu na prvom tretmanu. Upornim serijama masaža i stimulacija, ova žena je promenila svoj izgled. Stvari koje je nosila pre godinu dana, sada su joj široke, i iako još uvek nije dostigla zacrtanu težinu, ova Zrenjaninka je prezadovoljna dosadašnjim učinkom :

Moram da budem zadovoljna jer posle svake serije vidim sve bolji efekat. Koža mi je zategnuta, telo je dobilo formu i sve to utiče da se ponovo osećam zadovoljno. Odlazak na masaže i tretmane za mene predstavljaju relaksaciju. To je tih sat vremena koje u toku dana posvetim isključivo sebi, što bi svaka žena minimalno morala sebi da priušti. Žene moraju da shvate jednu stvar a to je da ne može preko noći nestati nešto što smo skupljale mesecima, godinama. Za četiri meseca uspela sam da smanjim obim struka i butina, nema više osećaja težine koja me je stalno opterećivala – kaže klijentkinja „Aldebarana“.

Stručnjaci ovog salona kažu da osim profesionalnog tretmana mora voditi računa o ishrani, zasnovanoj na povrću i belom mesu, unosu minimum 2 litre vode u toku dana, a poželjno je tri do četiri uta puta nedeljno raditi vežbe kako bi se metabolizam ubrzao.

Celulit nastaje zbog poremećaja mikrocirkulacije podkožnog tkiva. Oštećene ćelije povećavaju propustljivost sitnih krvnih sudova pa tečnost prolazi u međućelijski prostor – hranljive materije ne stižu u ćeliju, a štetne se nagomilavaju. Cirkulacija i limfna drenaža slabe, vezivno tkivo zadebljava, masne ćelije putuju ka površini kože i tako nastaje izgled pomorandžine kore.

Kozmetički salon Aldebaran, TC Bagljaš (kod nadvožnjaka)

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-16h subotom

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh