I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Akademija Oxford

Novo u Akademiji Oxford: Kurs mađarskog jezika

Kurs mađarskog jezika u školi stranih jezika Oxford namenjen je polaznicima, koji žele da nauče mađarski jezik zbog života i rada u Mađarskoj, pripreme za intervju u vezi sa dobijanjem mađarskog državljanstva ili jednostavno žele da uče nove jezike.

 Akademija Oxford

Grupna nastava mađarskog jezika u školi stranih jezika Oxford traje četiri meseca, odnosno obuhvata 64 školska časa. Nastava se odvija dva puta nedeljno po dva školska časa. Cena grupne nastave iznosi 200 evra, uz mogućnost plaćanja u četiri mesečne rate od po 50 evra mesečno. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti.

Individualna nastava mađarskog jezika obuhvata 25 dvočasa, a cena jednog dvočasa iznosi 15 evra. U okviru kusa mađarskog jezika moguće su takođe i pripreme za polaganje za državljanstvo.

Kurs mađarskog jezika se bazira na konverzaciji, brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se gramatika savlada kroz razgovor.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 O mađarskom jeziku

Mađarski jezik pripada ugarskoj podgrupi ugro-finskih jezika. Postoji oko 14 miliona ljudi, kojima je ovo maternji jezik. Najviše ih je u Mađarskoj (oko 9,5 do 10 miliona), 1,4 miliona u Rumuniji, u Srbiji, Hrvatskoj, Slovačkoj, itd. Oko 100.000 ljudi, kojima je ovo maternji jezik živi u Sjedinjenim Državama. Mađarski je zvanični jezik Mađarskoj, u Vojvodini (Srbija) i u nekoliko opština u Sloveniji.

Mađarski je i jedan od službenih jezika Evropske unije. Mađarski i srpski imaju dosta zajedničkih reči, od kojih je većina preuzeta iz mađarskog ili nemačkog jezika.

 U Akademiji Oxford možete učiti i engleski, nemački, italijanski, švedski, norveški i mnoge druge strane jezike. Tu su i škola računara, kursevi nege i lepote, ugostiteljski i administrativni kursevi…

Adresa škole je: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

(Zgrada na uglu, preko puta “Havane”, prostorije bivše „Agrobanke“).

Informacije:

Tel: 060/30-60-585 023/521-211

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

FB stranica

Radnim danima: 08 – 17 h. Subotom: 09 – 14 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh