I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aldebaran

NOVO : Šminkanje i friziranje u vašem domu

Kozmetički salon Aldebaran od nedavno pruža novu vrstu usluge – šminkanje i friziranje u vašem domu.

Dovoljno je da pozovete njihov broj, i za potrebe venčanja i ostalih proslava, zakažete dolazak profesionalnog šminkera i frizera.

– Usluge šminkanja i friziranja izuzetno su tražene, međutim nekad je klijentkinjama koje nisu iz Zrenjanina, praktičnije da izađemo na teren. Iz tog razloga, rešili smo da profesionalno šminkanje i friziranje učinimo dostupnim i ženama koje žive na selu, i omogućimo im da u njihovom najvažnijem danu izgledaju besprekorno, kažu u Aldebaranu.

aldebaran

Proslave i venčanja obično se organizuju u danima vikenda, i zbog toga je nova usluga na raspolaganju svih sedam dana u nedelji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Neophodno je da dame kojima je naš tim potreban, nekoliko dana unapred zakažu termin kako bismo se organizovali i adekvatno pružili uslugu, poručuju iz ovog zrenjaninskog salona.

 

JESENJA AKCIJA – SOLARIJUM 180 DINARA

 U Aldebaranu je 20. oktobra startovala još jedna nova akcija – sunčanje u solarijumu po ceni od 180 dinara za 12 minuta.

– Lampe za čokoladni ten u našem solarijumu su nove, zbog čega je 12 minuta boravka pod njima, sasvim dovoljno vreme da se dobije ujednačena i lepa boja kože. Iz tog razloga smo na taj vremenski interval dali specijalnu cenu od 180 dinara koja će trajati tokom cele sezone, poručuju iz ovog kozmetičkog salona.

 

KOZMETIČKI SALON “ALDEBARAN”

023/531.481 ili  063/811.65.41

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh