I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novine u ponudi restorana „Stašine đakonije“ koje će oduševiti korisnike

U restoranu domaće kuvane hrane za poneti „Stašine đakonije“ uvedene su brojne novine. Ponuda jela je znatno obogaćena, a od skoro se vrši i dostava jela na kućnu adresu. Ova stavka naročito je interesantna našim starijim i slabije pokretnim sugrađanima koji nemaju mogućnost da sami dođu po kuvani obrok.

– „Đakonije“ sam otvorila pre godinu i po dana i od tada do danas konstantno osluškujem tržište, ali i potrebe potrošača. Od nedavno se stvorila i ta mogućnost da kuvane, tople obroke dostavljamo na kućne adrese po porudžbini, i tako našu ponudu učinimo dostupnijom većem broju Zrenjaninaca. Dostavu vršimo na teritoriji celog grada, radnim danima od 10 do 16 časova, dakle u istom periodu u kojem radi i naš lokal u Savezničkoj 5. Dostava obroka se naplaćuje 120 dinara, osim za one porudžbine preko 1.200 dinara kada je usluga dostave gratis, kaže Stanislava Dragojlo Trifunjagić, vlasnica „Stašinih đakonija“.

Dodaje i da je ona praksa koju ima od otvaranja objekta odnosno postavljanje dnevnog menija na Fejsbuk stranici sada dobila pravi smisao.

– Tačno je. Svakog jutra sam objavljivala i radiću to i u buduće, spisak kompletnog menija za taj dan. Tako su svi oni koji žele da pojedu domaći kuvani obrok mogli da odaberu ono što im se dopada, i da dođu u objekat po svoju porciju. Taj princip sada važi i za one kojima ćemo poručeni orbok doneti na kućnu adresu, kaže naša sagovornica.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Osim građanstvu, ovaj restoran vrši uslugu pripreme hrane za gerontološke domove u privatnom vlasništvu. Hrana se u tačno dogovoreno vreme u specijalizovanim termosima isporučuje domovima, a korisnici, naši stariji sugrađani, tako imaju priliku da jedu kuvana jela.

– Mnogi nas biraju kao saradnike i najčešći razlog koji ističu jeste kvalitet jela, zatim količina porcije koja se nije menjala od početka, i cena koju uprkos svim poskupljenjima nismo menjali. Naš kompletan obrok ima gramažu od 800 grama do kilogram, a cena je i dalje 300 dinara.

Ovde bismo dodali primer za pet najtraženijih obroka od kojih svaki košta 300 dinara.

  1. Odkošteni batkovi, boranija, čušpajz, fino varivo i pire krompir
  2. Bečka šnicla, đuveč, pire krompir, fino varivo
  3. Pastrmka, rižoto, krompir salata
  4. Lovačke šnicle u seoskom loncu, pire krompir
  5. Ćufte u ruzmarin sosu sa bosiljkom i origanom, pire krompir

– Mislim da je poslednjih godina svima postalo jasno pitanje isplativosti gotove hrane koja se može kupiti u specijalizovanim objektima i one koju sami pripremamo kod kuće. Koliko je vremena potrebno za nabavku namirnica, njihovu pripremu, a osim vremena tu je i utrošak energenata. Svi smo opterećeni obavezama i poslom, pa je priprema jela postala stavka koja nas opterećuje. Mi smo to rano uvideli i ponudili kuvane obroke koji su mnogima u gradu pravi spas. Izbor hrane je svakog dana raznovrsan, i svako za svoj ukus dnevno može pronaći minimum dva jela, pojašnjava Stanislava Dragojlo Trifunjagić.

DOMAĆI KOLAČI I SALATA NA KILOGRAM

Ono što je novina koja se dopala mnogim mušterijama jesu girice koje su „Stašinim đakonijama“ dostupne od ponedeljka do petka. Cena porcije od 100 g iznosi 75 dinara.

Takođe, tokom cele radne nedelje u ponudi je domaća salata, turšija, bez dodataka i aditiva. Može se kupiti u porciji ili na kilo kada košta 400 dinara.

Najviše se poručuju pravi domaći kolači, bajadere, tulumbe, baklava, kuglice i ostale vrste, i to po ceni od 800 dinara za kilogram. Ova ponuda ujedno važi i za uslužnu pripremu kolača i slanog predjela. U „Stašinim đakonijama“ već se primaju porudžbine za proslavu slave Sveti Nikola, ali i za Badnje veče koje se slavi u decembru, po Gregorijanskom kalendaru.

Kao izgleda hrana koja se u „Đakonijama“ priprema uslužno za sve vrste proslava, pogledajte OVDE

Još nije kasno da se izvrše porudžbine za Svetog Nikolu i katoličko Badnje veče, riba.

Dostava hrane na kućnu adresu ili poručivanje za sve vrste proslava može se dogovoriti pozivanjem brojeva:

063/49-59-69    i    069/49-59-669

Radno vreme je od 10 do 16 časova svakog radnog dana, vikendom objekat ne radi.

Pročitajte još: Kako su „Stašine đakonije“ zemenile fast food i osvojile Zrenjanince

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh