I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Novine u ponudi restorana „Stašine đakonije“ koje će oduševiti korisnike

U restoranu domaće kuvane hrane za poneti „Stašine đakonije“ uvedene su brojne novine. Ponuda jela je znatno obogaćena, a od skoro se vrši i dostava jela na kućnu adresu. Ova stavka naročito je interesantna našim starijim i slabije pokretnim sugrađanima koji nemaju mogućnost da sami dođu po kuvani obrok.

– „Đakonije“ sam otvorila pre godinu i po dana i od tada do danas konstantno osluškujem tržište, ali i potrebe potrošača. Od nedavno se stvorila i ta mogućnost da kuvane, tople obroke dostavljamo na kućne adrese po porudžbini, i tako našu ponudu učinimo dostupnijom većem broju Zrenjaninaca. Dostavu vršimo na teritoriji celog grada, radnim danima od 10 do 16 časova, dakle u istom periodu u kojem radi i naš lokal u Savezničkoj 5. Dostava obroka se naplaćuje 120 dinara, osim za one porudžbine preko 1.200 dinara kada je usluga dostave gratis, kaže Stanislava Dragojlo Trifunjagić, vlasnica „Stašinih đakonija“.

Dodaje i da je ona praksa koju ima od otvaranja objekta odnosno postavljanje dnevnog menija na Fejsbuk stranici sada dobila pravi smisao.

– Tačno je. Svakog jutra sam objavljivala i radiću to i u buduće, spisak kompletnog menija za taj dan. Tako su svi oni koji žele da pojedu domaći kuvani obrok mogli da odaberu ono što im se dopada, i da dođu u objekat po svoju porciju. Taj princip sada važi i za one kojima ćemo poručeni orbok doneti na kućnu adresu, kaže naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osim građanstvu, ovaj restoran vrši uslugu pripreme hrane za gerontološke domove u privatnom vlasništvu. Hrana se u tačno dogovoreno vreme u specijalizovanim termosima isporučuje domovima, a korisnici, naši stariji sugrađani, tako imaju priliku da jedu kuvana jela.

– Mnogi nas biraju kao saradnike i najčešći razlog koji ističu jeste kvalitet jela, zatim količina porcije koja se nije menjala od početka, i cena koju uprkos svim poskupljenjima nismo menjali. Naš kompletan obrok ima gramažu od 800 grama do kilogram, a cena je i dalje 300 dinara.

Ovde bismo dodali primer za pet najtraženijih obroka od kojih svaki košta 300 dinara.

  1. Odkošteni batkovi, boranija, čušpajz, fino varivo i pire krompir
  2. Bečka šnicla, đuveč, pire krompir, fino varivo
  3. Pastrmka, rižoto, krompir salata
  4. Lovačke šnicle u seoskom loncu, pire krompir
  5. Ćufte u ruzmarin sosu sa bosiljkom i origanom, pire krompir

– Mislim da je poslednjih godina svima postalo jasno pitanje isplativosti gotove hrane koja se može kupiti u specijalizovanim objektima i one koju sami pripremamo kod kuće. Koliko je vremena potrebno za nabavku namirnica, njihovu pripremu, a osim vremena tu je i utrošak energenata. Svi smo opterećeni obavezama i poslom, pa je priprema jela postala stavka koja nas opterećuje. Mi smo to rano uvideli i ponudili kuvane obroke koji su mnogima u gradu pravi spas. Izbor hrane je svakog dana raznovrsan, i svako za svoj ukus dnevno može pronaći minimum dva jela, pojašnjava Stanislava Dragojlo Trifunjagić.

DOMAĆI KOLAČI I SALATA NA KILOGRAM

Ono što je novina koja se dopala mnogim mušterijama jesu girice koje su „Stašinim đakonijama“ dostupne od ponedeljka do petka. Cena porcije od 100 g iznosi 75 dinara.

Takođe, tokom cele radne nedelje u ponudi je domaća salata, turšija, bez dodataka i aditiva. Može se kupiti u porciji ili na kilo kada košta 400 dinara.

Najviše se poručuju pravi domaći kolači, bajadere, tulumbe, baklava, kuglice i ostale vrste, i to po ceni od 800 dinara za kilogram. Ova ponuda ujedno važi i za uslužnu pripremu kolača i slanog predjela. U „Stašinim đakonijama“ već se primaju porudžbine za proslavu slave Sveti Nikola, ali i za Badnje veče koje se slavi u decembru, po Gregorijanskom kalendaru.

Kao izgleda hrana koja se u „Đakonijama“ priprema uslužno za sve vrste proslava, pogledajte OVDE

Još nije kasno da se izvrše porudžbine za Svetog Nikolu i katoličko Badnje veče, riba.

Dostava hrane na kućnu adresu ili poručivanje za sve vrste proslava može se dogovoriti pozivanjem brojeva:

063/49-59-69    i    069/49-59-669

Radno vreme je od 10 do 16 časova svakog radnog dana, vikendom objekat ne radi.

Pročitajte još: Kako su „Stašine đakonije“ zemenile fast food i osvojile Zrenjanince

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh