I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Novi prodajni objekat ˝Univerexporta˝ u Novom Sadu

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport na adresi Marka Miljanova 3 u Novom Sadu svečano je otvoren 2. novembra.

Otvaranjem još jednog objekta u Novom Sadu, 19. po redu, simbolično se nagrađuje vernost Novosađana sticana 27 godina otkada je u ovom gradu osnovana kompanija Univerexport i otvoren prvi prodajni objekat, poručuju iz Univerexport-a.

Novi prodajni objekat odgovara na sve zahteve savremenog potrošača i asortimanom prilagođenom svakodnevnoj kupovini nastavlja da širi koncept Univerexport-a:

Svojim potrošačima dajemo samo najbolje.

Posebna pažnja usmerena ka asortimanu svežeg mesa

Posebna pažnja usmerena je na asortiman svežeg mesa i mesnih prerađevina koje se nikada ne uvoze i nikada ne zamrzavaju i isključivo stižu sa domaće farme AD Bačka.  Mogućnost kupovine na odloženo plaćanje do 180 dana bez obzira na iznos, uvek sveže voće i povrće, meso sa domaće farme, ono je što čini drugačijim trgovinski lanac Univerexport, kome je sigurnost onoga što potrošač kupuje uvek na prvom mestu.

Ovaj domaći maloprodajni lanac na tržištu Srbije novim objektom u Novom Sadu, postaje dostupan potrošačima svakodnevno: radim danima i subotom od 7 do 21, a nedeljom od 7 do 14 časova. U samom objektu zaposleno je 14 novih radnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh