I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„I-taxi“ uz podršku Centra za digitalnu transformaciju Srbije u korak sa vremenom

I -TAXI VOZILA od nedavno su opremljena novim tablet računarima koji će, zahvaljujući novom softveru, doneti niz prednosti za stranke ali i vozače. Između ostalog, vozačima je sada omogućeno da upravljaju programskim funkcijama glasom, što povećava i njihovu i bezbednost putnika.

– Potpuno u skladu sa našom misijom, da stalnim vlastitim unapređivanjem i primerom doprinosimo konstantnom poboljšanju usluge taksi prevoza u Zrenjaninu kako bi njegovi stanovnici i gosti imali kvalitetan i pristupačan taksi prevoz, I-taxi se odazvao pozivu Centra za digitalnu transformaciju Srbije koji je uz podršku nemačke vladine organizacije GIZ razvio Program podrške digitalnoj transformaciji mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) u Srbiji, sa ciljem unapređenja njihovih poslovnih modela. U okviru tog Programa, a uz pomoć stručnih konsultanata, uspešno smo sačinili Strategiju digitalne transformacije što je verifikovala i Razvojna Agencija Srbije odobrivši bespovratna sredstva za realizaciju jednog dela strategije u okviru kojeg je predviđena nabavka tablet uređaja najnovije generacije za sva vozila I-taxi flote, pojašnjava direktor i vlasnik I-taxija, Dragan Vidaković.

Novi tablet uređaji u vozilima I-taxija

Za ove potrebe investirano je ukupno 1.544.343,24 dinara u čemu je Razvojna Agencija Srbije učestvovala sa 600.000 dinara bespovratnih sredstava.

Osim činjenice da je uspešno prošla kroz ovaj program, firma I – taxi je još jednom pokazala spremnost da ide u korak sa vremenom i zahtevom tržišta i korisnika taksi usluga.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U fazi nabavke novih tablet uređaja, vodilo se računa da se postigne omogućavanje prelaska na novi, značajno bolji softver, zatim da se olakša rad vozačima i da se, jednako važno, stvori novi poslovni model koji će omogućiti da se putem tablet računara prošire usluge u smislu ponude reklamnog oglašavanja drugim pravnim licima.

– Zbog svega toga, bilo nam je veoma važno da tableti koje izaberemo budu kvalitetni i većih ekrana (10inch) zbog toga što služe u profesionalne svrhe, zbog jednostavnije komunikacije između vozača i dispečerskog centra, ali i zbog većih mogućnosti pružanja marketinških usluga, kažu u ovoj firmi za obavljanje taksi prevoza.

PREDNOSTI NOVIH TABLET UREĐAJA U I-TAXI VOZILIMA?

Nabavkom novih, većih i preglednijih tablet računara sa novim softverima vozačima je sada jednostavnije da pročitaju adresu i da prate mapu, i samim tim su oprezniji u saobraćaju jer manje obraćaju pažnju na tablet. Osim toga, novim programskim rešenjem i tabletima, vozačima je omogućeno da upravljaju programskim funkcijama glasom što povećava i njihovu i bezbednost putnika. Takođe, kupovinom novih tablet uređaja sa boljim performansama, vozačima je omogućena bolja preciznost lokacije, manje korišćenje mobilnih podataka, povećanje interne memorije bez suvišnih obaveštenja, duže korišćenje baterije, i na kraju, ali ne manje važno – brži odziv na poziv stranaka. Novi tableti omogućavaju i jednostavnije praćenje ključnih parametara za rad koji omogućavaju optimizaciju poslovanja, niže troškove i veću produktivnost rada, a što sve skupa omogućuje znatno bolju uslugu krajnjim korisnicima – strankama.

-Osim navedenih karakteristika, odlučili smo se za ovaj tablet jer je vrhunskog kvaliteta, proverenog proizvođača (SAMSUNG), elegantnog izgleda, sa metalnim kućištem (za svaki slučaj), multifunkcionalan, sa punjačem za brzo punjenje i većom memorijom. Sa optimalnim nivoima osvetljenosti ekrana i dinamičnim zvukom, učiniće da i stranke i vozači uživaju u svakoj vožnji, kažu na kraju u zrenjaninskoj firmi I -taxi.

Razlika između nekadašnjih i novih uređaja u I-taxi vozilima

S obziom na to da I-taxi zajedno sa Švajcarskim Consulteerom u okviru zajedničke firme CTS radi već dve godine na razvoju potpuno novog programskog rešenja, iz ove firme je najavljeno da korisnike taksi prevoza uskoro čeka još jedna izuzetna pogodnost u vidu potpuno nove aplikacije koja će omogućiti i bezgotovinsko plaćanje usluga I-taxija.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh