I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Auto Centar Cune

Novi salon „Škode“ u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je od nedavno otvoren salon za prodaju “Škodinih” vozila, na prometnoj lokaciji, u ulici Nikole Pašića 44. Uspešna zrenjaninska firma sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisiranju vozila, Auto centar “Cune” odlučila se na ovaj potez kako bi potencijalnim kupcima u Zrenjaninu olakšali put do kupovine sjajnih modela brenda “Škoda”.

U salonu je izloženo nekoliko najatraktivnijih modela, a ovih dana pažnju najviše privlači najnoviji model  – Rapid. Upravo ovaj model biće centralni stub strategije rasta Škode do 2018.

Škoda Rapid Cune

Novi „ŠKODIN“ model ispred novog salona u Zrenjaninu

PerSu marketi

ŠKODA “RAPID”, NOVA PERJANICA ČEŠKOG GIGANTA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rapid je prvi model češkog proizvođača koji je izrađen korišćenjem novog dizajnerskog jezika. Ovaj automobil odlikuju prostranost, izražajni dizajn, izvanredan odnos cene i vrednosti, bogata oprema i ekonomični motori. Najmlađi ŠKODA model u svojim kompaktnim dimenzijama (dužine oko 4,5 metara i širine 1,7 metara) nudi iznenađujuće veliki prostor. Kompaktna limuzina nudi obilje mesta za pet putnika i njihov prtljag.

Škoda Rapid prtljag

Rapid je na evropskom tržištu dostupan u benzinskoj i dizel varijanti motora koji zadovoljavaju EU 5 standard. Osim sistema za bezbednost ABS i ESP-a, Rapid poseduje funkcije kao što su nadgledanje pritiska u pneumaticima, svetla za maglu ili pomoć pri penjanju na uzbrdice. Kada je reč o pasivnim elementima bezbednosti, automobil ima prednje, bočne i vazdušne jastuke za glavu i sigurnosne pojaseve koji su vezani za tri tačke.

Škoda Rapid enterijer

–  „Škodina“ vozila prodajemo i servisiramo 12 godina, i do nedavno smo izložbeno prodajni salon imali samo u Kikindi. Od kada smo otvorili objekat u Zrenjaninu, interesovanje i fizičkih i pravnih lica je znatno poraslo – kaže Svetozar Velemirov, vlasnik Auto centra “Cune”. Ovih dana imamo dosta interesovanja zbog Rapida koji je izložen ispred salona, i njegova osnovna cena od 9.990 evra naročito pobuđuje pažnju. Elegantna i luksuzna OCTAVIA 1.6 sada ima najpopularniju cenu od 14.750 evra za srednji nivo opreme i 15.950 evra za najbogatiji paket opreme. Dosta je tražen i novi model CITIGO koji je sve više zauzima tržište u klasi manjih, gradskih automobila. Ove godine očekujemo i Octaviu treće generacije, i još tri nova modela koja „Škoda“ strogo čuva u tajnosti do momenta izlaska na tržište.

KAKO POSTATI VLASNIK NOVE ŠKODE ?

Velika pomoć u kupovini ovih modela u zrenjaninskom salonu AC “Cune” jeste mogućnost uzimanja kredita sa subvencionisanim kamatama, zahvaljujući ugovorima Škode sa bankama Credit Agricole, Findomestic i Hypo Alpe Adria Bank. Menadžeri prodaje Auto centra “Cune” svojim kupcima nude svesrdnu pomoć prilikom kupovine, trudeći se da njihovo vozilo u roku od 24h bude na putu.

Jedni  su od retkih koji rade zamenu “staro za novo” uz doplatu do novog automobila. Ne treba zanemariti činjenicu da Škoda svim svojim kupcima nudi vozila sa četiri godine garancije ili 120.000 kilometara, u zavisnosti od toga koji je uslov ispunjen prvi. Kupci Škodinih vozila ni nakon isteka garancije nemaju razloga za brigu, s obzirom da se održavanje vozila vrši u servisnom centru AC “Cune” u ulici Dimitrija Tucovića 45.

IZLOŽBENO PRODAJNI SALON AC „CUNE“
NIKOLE PAŠIĆA 44, ZRENJANIN
Radno vreme od 08-16h, subotom 8-14h
Kontakt telefon 023/523.396, 060/053.58.28

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh