I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Novi Sad je bogatiji za još jedan PerSu market

U subotu 17 septembra, godine u 09h. presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Novom Sadu, na adresi Janka Čmelika 66a.

persu-1

Na gotovo 100 m 2 prodajnog prostora, novi PerSu market nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama. Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

persu-2

PRIPREMILI IZNENAĐENJA

Kao do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje potrošače, pa su za njih pripremili poklone iznenađenja, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan. Svakodnevno, potrošači novog PerSu marketa, na odeljenju pijace mogu da pronađu širok izbor kvalitetnog voća i povrća, po više nego pristupačnim cenama. Pored toga, na odeljenju mesnih delikatesa očekuje ih bogat izbor domaćih najfinijih delikatesa, koji su odličan izbor za spremanje ukusnog porodičnog doručka.

persu-3

ZRENJANINCI, KADA STE U NOVOM SADU – KUPUJTE U PERSU MARKETIMA

  • Ukoliko živite u Novom Sadu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom gradu, rodnommestu Jovana Jovanovića Zmaja, jednog od najpoznatijih srpskih pesnika i pisaca dečije književnosti, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine, poručili su iz PerSu-a.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh