I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

NOVI Restoran Babatovo, mesto na kojem počinju uspomene

„Izletište Babatovo je najzad  dobilo ono što je godinama nedostajalo-pravi domaćinski restoran sa vrhunskom hranom“ – rekao mi je prijatelj u jednom dahu, opčinjen utiskom sa poznatog izletišta.

To je bio motiv za otkrivanje jednog novog  mesta koje je, kasnije smo se i uverili, zaslužilo da se priča o njemu daleko čuje. Do restorana Babatovo može se doći iz pravca tiskog mosta ili kroz naseljeno mesto Elemir. Odlučili smo se za drugu varijantu, i prolazak kroz vojvođanske panorame koje su obećavale  dobru završnicu …

Okružen gustim krošnjama drveća, restoran obitava u prirodnoj hladovini pružajući gostima lagani povetarac. Blizina vode jeste glavni adut ovog kraja, a sada sa prostrane i skladno uređene terase uz omiljeno jelo možete priuštiti sebi neverovatan pogled na neukrotivu Tisu. Bez greške smo se odlučili za takvo mesto, uz samu ogradu.

U restoranu radi osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, što je bilo jasno uočljivo pri prvom kontaktu. Naš odabir je najpe bila bogata riblja čorba posle koje smo probali izvrstan smuđ i som na žaru. Osim ribljih specijaliteta domaćini su nam ponudili i jela po porudžbini, gurmanski roštilj, najbolja vina iz Sremskih Karlovaca… ostavili smo to kao razlog naše naredne posete, jer ko jednom dođe na Babatovo, postaje redovan gost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U jednom momentu smo shvatili da su sva mesta u restoranu popunjena-bilo je mladih, porodica s decom, poslovnih ljudi, parova…svi su Babatovo prepoznali kao svoj restoran.

O druženju sa srdačnim domaćinima pisaćemo drugi put, „njihovi smo uvek dobordošli gosti“ – rekoše na kraju. Obećali smo, vratićemo se po „parče“ netaknute prirode, vrhunskih specijaliteta i dobrog društva.

Restoran „Babatovo“

Radno vreme od 9-23h radnim danima, 9-24h vikendom

Rezervacije putem broja  061/301.56.24

…ovde počinju uspomene, a foto uspomene pogledajte u nastavku ovog posta.. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh