I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Novi „PerSu“ komšija stigao u Banatsko Karađorđevo

Presecanjem crvene trake, u subotu 02. juna, svečano je otvoren novi PerSu market u Banatskom Karađorđevu na adresi Đure Jakšića 24/a. Vaš omiljeni SuPer komšija, promenio je svoju adresu i mesto stanovanja, kako bi Vam omogućio prijatniju i ugodniju svakodnevnu kupovinu.

persu banatsko karadjordjevo

Vrata novog PerSu marketa su otvorena radnim danima i subotom od 06:30h do 21:30h i nedeljom od 07 do 20h, gde Vas nakon završene obuke u PerSu trening centru spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa. Na 200 kvadrata prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 4.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova, a dve SuPer kase im omogućavaju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu.

persu banatsko karadjordjevo

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

persu banatsko karadjordjevo

Od samog trenutka otvaranja, uprkos kiši koja je neumorno padala, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca i darovao ih SuPer poklonima. Dva najsrećnija potrošača na poklon su dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar. I tu nije kraj iznenađenjima, prvih dvadeset potrošača obradovano je poklon paketima PerSu, Belkino&Delikato, dok je svaka kupovina na izlazu iz novootvorenog objekta darovana poklonom prijatelja PerSu marketa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

persu banatsko karadjordjevo

Ukoliko živite u Banatskom Karađorđevu ili ćete uskoro posetiti ovo mesto, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine – poručuju iz PerSu marketa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh