I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Novi Artikal meseca u septembru – popust 15%

Dečija radnja Milupino nedavno je pokrenula novu akciju namenjenu novorođenim bebama – ARTIKAL MESECA.

Roditelji čija imena i prezimena budu objavljena u rubrici portala I love Zrenjanin – „Rođeni i venčani“, mogu da dođu u bilo koju od tri Milupino radnje u gradu i dobiju popust na ARTIKAL MESECA.

ARTIKAL MESECA se smenjuje na mesečnom nivou, i uvek je od koristi novorođenim bebama, pa su tako na popustu posteljina, nosiljke, kolica, odelca, kozmetika i ostale stvari za njihov uzrast. Popusti su različiti, zavisno od vrste artikla i kreću se od 5, 10, 20% …

milupino-beba

Spisak rođene dece objavljuje se onda kada se isti sa porođajnog odeljenja zrenjaninske bolnice dostavi Odeljenju za poslove matičara Grada Zrenjanina. Portal I love Zrenjanin svakog utorka preuzima spisak od matičara i istog dana ga objavljuje. Roditelji mogu pratiti kada će se njihovo ime pojaviti i od tog dana imaju pravo na ARTIKAL MESECA.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U bilo kojoj Milupino radnji mogu doneti dokaz o identitetu – ličnu kartu, otpusnu listu iz porodilišta ili zdravstvenu knjižicu i tako ostvariti popust kupovinom ARTIKLA MESECA. Ovaj popust mogu iskoristiti samo jednom.

Uz kupovinu ARTIKLA MESECA sa popustom, svako novorođenče dobiće i poklon pažnje radnje Milupino.

U septembru, Milupino daje popust od 15% na kompletan program Tommee-tippee. Akcija će trajati do kraja septembra.

tommee-tippee

Program „Tomme tippee“ dostupan je isključivo u prodavnici Milupino I, Aviv Park Zrenjanin (svim danima od 10-22h),  060 0580690

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh