I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nova Stomatološka ordinacija u gradu – odličan tretman, širok spektar usluga

Ukoliko bismo klasifikovali stomatološke ordinacije u gradu, za doktorku Veru Tapado može se reći da je prepoznata kao porodični stomatolog. Brojne porodice sa decom odazvale su se već u prvim danima rada, pozivu da iskoriste mogućnost besplatnog pregleda. Osim za porodice, ta pogodnost važi i za sve koji dođu pojedinačno.

Ordinacija pod nazivom „Mikroskop“ nalazi se u mirnom delu grada, u Ulici vojvode Petra Bojovića 27/22. Prostor je uređen tako da se svi osećaju prijatno i udobno.

– Za ovu profesiju sam se opredelila jer kroz nju mogu da pomognem ljudima tako što ih lišavam bola, a s druge strane pomažem im i da dostignu željeni estetski efekat. I tako je već dvadeset godina, kaže na početku razgovora dr Vera Tapado.

Najveći deo iskustva sticala je radeći u državnoj službi u Zrenjaninu, a zatim i u Mađarskoj. U ovoj godini je rešila da svojim sugrađanima pruži stomatološke usluge kroz svoju privatnu ordinaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sugrađani, oni kojima su potrebne stomatološke usluge, već sada pokazuju interesovanje za usluge. Tome su, pored pristupa doktorke i njenog iskustva, doprinele i povoljne cene.

Vađenje zuba ovde košta 1.500 dinara, plombiranje od 1.500, estetski ispuni od 2.000 dinara, a kompletna proteza (jedna cela veštačka vilica) oko 17.500 dinara. To je samo deo sa spiska usluga koje se radae u Stomatološkoj ordinaciji „Mikroskop“.

Dr Vera Tapado radi i popularne „cirkon“ krunice. Moguće je ugraditi i veoma tražene fasete, keramičke i kompozitne. Dobro je poznato da se upravo fasetama brzo i lako rešavaju mnoge nepravilnosti zuba u estetskom smislu. U saradnji sa protetičarima iz Novog Sada, rade se i korektivne proteze za ispravljanje zuba kod dece i odraslih.

– Prvi pregled je uvek besplatan, kako za odrasle tako i za decu. Praktikuje i višestruke posete dece pre lečenja zuba, kako bi najmlađi otklonili strah i bili potpuno spremni za intervenciju. Stvaranje poverenja između stomatologa i pacijenta je izuzetno važno i na tome konstantno radim. Posle tog prvog pregleda i pacijent i ja znamo šta je najbolje uraditi, kaže dr Tapado.

Popravka zuba je, kaže, čitav niz aktivnosti da se zub sačuva. Ta rečenica podstakla nas je da proverimo kakva je trenutno svest ljudi o važnosti zdravlja zuba.

– Pacijenti uglavnom dolaze sa bolom i u zapuštenom stanju. Samo oko 30% njih dolazi na redovne kontrole. Oni koji dolaze redovno, imaju šansu da sačuvaju svoje zube. Danas imamo bezubost u velikom procentu, a to nije samo estetski, nego i zdravstveni problem. Gubitak većeg broja zuba dovodi do raznih problema, počev od digestivnih pa do psiholoških. Imate ljude koji držanjem ruke preko usta pokušavaju da prikriju bezubost, i tako godinama, priča doktorka. – Ukoliko se ne dođe na vreme, proces napreduje. Mi stomatolozi u tom slučaju moramo da skinemo više zubne mase, što je prava šteta.

Radno vreme

  • ponedeljak-petak od 9 do 13 i od 16 do 20h
  • subotom od 9 do 14h
  • Mogući su i hitni pozivi u slučaju akutnih stanja

063/7064-095

061/278-72-65

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh