I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Auto Centar Cune

Nova Škoda Superb premijerno u centru Zrenjanina

Zrenjaninski „Auto centar Cune“ svake godine na Danima piva tradicionalno izlaže svoja vozila iz bogatog Škoda programa.

Ovaj put, opredelili su se za najatraktivnije i najnovije modele – novu Škodu Superb i vrlo traženu novu Fabiu.

cune-1
– Ovo je ujedno i premijera za novi Superb s obzirom da Zrenjaninci do sada nisu mogli da ga vide. Njegovo prvo predstavljanje je bilo u vreme sajma automobila, a prodaja je nedavno počela u Škodinim salonima u Srbiji. Čakali smo Dane piva kao idealan momenat da ga pokažemo, jer znamo da će puno ljudi posetiti manifestaciju, kaže za I love Zrenjanin menadžerka prodaje „Auto centra Cune“, Snežana Jovanov.

cune-2
Nova Fabia koji posetioci Dana piva takođe mogu da pogledaju, na tržištu u Zrenjaninu prisutna je od januara, i jedan je od najtraženijih modela zbog veoma pristupačne cene.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Menadžeri prodaje kažu da u Zrenjaninu najveće interesovanje vlada za model Škoda, i za modele sa motorom na benzin bez obzira na manju kubikažu.

Ipak, ubedljivo najpreodavanija je Škoda Octavia. Na štandu ovog auto centra mogu se dobiti i informacije o uslovima kupovine.

– Ovo je ujedno i promotivni period, sva vozila su na akciji. Kreditiranje je kod nas uvek aktuelno, sarađujemo sa svim bankama. Naši kupci mogu dobiti kredit sa otplatnim periodom od 3 do 7 godina, minimalno učešće je 30%, a kamatne stope se kreću od 4.2 do 7.8 odsto, kažu menadžeri.

Vozila „Auto centra Cune“ izložena su ispred Katoličke katedrale, na Trgu slobode.

cune-3

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh