I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Auto centar Cune

Nova Škoda Fabia u 125 kombinacija boja

Nova Škoda Fabia izaziva veliku pozornost u Zrenjaninu od kada je generalni zastupnik Auto centar Cune prodaje u svom novom izložbenom salonu.

skoda-fabia

Pored izgleda redizajnirane Fabie, koja je dugo godina najprodavaniji model u lepezi Škodinih automobila, Zrenjaninci se raspituju za performanse, prostranost i komfor ovog gradskog automobila koji se jednako dobro snalazi i u gradskoj vožnji i na dugim relacijama.

– Posle modela Octavia, Škoda Fabia je najprodavaniji model, jednostavno za njega interesovanje ne jenjava. Kupci za Fabiu kažu da je ekonomičan automobil, lak za upravljanje i parkiranje, da ima dobru potrošnju i odličnu opremu. Naši građani se detaljno raspituju i o uslovima kupovine odnosno načinima podizanja kredita i visini mesečne rate. Sa druge strane, mi se zaista trudim oda godinama imamo najbolje partnere u vidu banki koji su spremni da odobre najbolje mesečne rate otplate, kaže menadžerka ove auto kuće Snežana Jovanov.

Od svoje premijere 1999. do danas prodato je približno 3,5 miliona vozila Fabia. Cilj je da treća generacija Fabie koja je aktuelna, ojača poziciju Škode na međunarodnom tržištu. Zbog toga razvijen ovaj novi mali automobil koji u svakom pogledu prevazilazi svog prethodnika i u svojoj klasi postavlja nova merila.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dizajn nove Fabie je ekspresivniji i emotivniji. Istovremeno, ovaj model se odlikuje modernim sistemima koji se tiču bezbednosti, komfora i multimedije. Nova Fabia je takođe „najzeleniji“ automobil od bilo kog pre toga. Nudi veliki prostor, najveću zapreminu prtljažnika u svojoj klasi i visoku funkcionalnost koju podvlači sa 24 praktična rešenja ‚Simply Clever’.

Nova Fabia dolazi da novom generacijom snažnih benzinskih i dizel motora. Zadovoljstvo u vožnji povećaće saznanje da su veoma štedljivi i ekološki. Motori imaju snagu od 44 do 81 kW i prosečnu potrošnju 3,4 do 4,8 l/100 km.

Nova Škoda Fabia dostupna je u 15 različitih boja. U okviru ColourConcepta moguće je odabrati različitu kombinaciju boje krova, A-stubića, spoljnih retrovizora i alu felni od 16“. U ponudi su četiri kombinacije boja – bela, crvena, srebrna i crna.

– Ukupno, nudimo vam 125 kombinacija boja i četiri vrste enterijera. Sigurno ćete naći pravu kombinaciju za sebe, poručuju iz Auto centra „Cune“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh