I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nova radionica Sonje Dakić u Zrenjaninu o poslovnom i ličnom razvoju

“Utišaj unutrašnjeg kritičara i pronađi mentora u sebi“ naziv je radionice koja će biti održana u subotu, 23. novembra, od 10 do 15 časova u Centru za edukaciju „Smart school“ u Ulici Cara Dušana 105 u Zrenjaninu.

– Pred nama je još jedna inspirativna tema koju nam je pripremila Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, NLP trener i dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije. Ova radionica sastoji se iz praktičnog i teorijskog dela koju će svaki učesnik raditi sam za sebe, gde ćete imati priliku da kroz diskusije i razmene iskustva pre svega pomognete sebi, ne samo u poslovnom smislu već i da doprinesete na ličnom rastu i razvoju, kažu u centru „Smart school“.

Radionica „Utišaj unutrašnjeg kritičara i pronađi mentora u sebi“ korisna je i praktična za sve one velike značajne trenutke u našim životima kada zaista treba da utišamo unutrašnjeg kritičara, pronađemo mentora u sebi i donesemo veliku odluku.

– U Zrenjaninu postoji interesovanje za teme ovog tipa, naročito među našim sugrađankama koje se informišu i edukuju ne bi li bile inovativne na tržištu koje je u današnje vreme prilično zahtevno. Trudimo se da dovedemo kvalitetne predavače koji pre svega imaju značajno iskustvo u preduzetništvu, i mogu da daju korisne savete svakom učesniku, kažu u Smart School-u.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava za učešće na radionici OVDE

Programe i radionice pratite na Fejsbuk stranici centra Smart school

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh