I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nova kolekcija Ray Ban sunčanih naočara stigla u Zrenjanin

Optika Oko sa ponosom predstavlja novu kolekciju Ray Ban sunčanih naočara.


Legendarni svetski lider, marka Ray Ban je sinonim jedinstvenog stila, koji se ističe svojim dizajnom, kvalitetom, funkcionalnim karakteristikama i pouzdanošću. Ray Ban je najistaknutije ime među sunčanim naočarima sa velikim brojem modela u svojoj paleti.

Prvi modeli Ray Ban sunčanih naočara su napravljeni za potrebe američkih pilota, da da bi ih štitile od blještavila na velikim visinama.
1937 – me godine su redizajnirane i prvi put se pojavljuju na tržištu kao model poznat kao RAY BAN AVIATOR sa prepoznatljivim žigom Ray Ban, za koji se slobodno može reći da je postao modna ikona.

Prepoznatljiv je po izuzetno tankom metalnom ramu, a dizajn je takav da pokriva celo oko, kako bi ga zaštitilo od sunčevih zraka iz svakog ugla podjednako.
Popularnost Ray Ban Aviatora je neprekidno rasla i nosile su ga mnoge poznate ličnosti, kao što su Pol Makartni, Fredi Merkuri… Na filmskom platnu su ovaj model promovisali Tom Kruz i Silvester Stalone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U prvim godinama je Ray Ban naglašavao funkcionalnost novih naočara, tako da one postaju popularne među pilotima, policajcima, lovcima, ribolovcima i ljubiteljima aktivnosti na otvorenom.

Naočare za sunce Zrenjanin: Istorija ˝Ray Bana˝ kao dokaz kvaliteta

Pedesetih godina dolazi do sve većeg uticaja mode, tako da sunčane naočare postaju modni detalj, a ne nešto što se nosi samo iz praktičnih razloga.
Ray Ban je 1952. godine lansirao svoj novi model WAYFARER, koji je, kao i ostali Ray Ban modeli imao jednostavan dizajn i odlikovao se velikom udobnošću. Novi model je odmah privukao pažnju filmske industrije, pa ga je nosio Džems Din u filmu „Buntovnik bez razloga“, kao i Odri Hepbern u filmu „Doručak kod Tifanija“.

Sedamdesetih godina Ray Ban, prateći zahteve tržišta i novih trendova, razvija svoje proizvode u više smerova. Na tržište se, pored modnih sunčanih naočara, lansiraju sportske sunčane naočare i sunčane naočare za planinarenje sa kvalitetnim staklima, koja su pružala adekvatnu zaštitu.

U to vreme počinje i proizvodnja dioptrijskih Ray Ban okvira sa istim oblicima kao kod sunčanih naočara.

Kvalitetna sunčana stakla – ključ uspeha

Kvalitetna sunčana stakla su uvek bila ključ uspeha kroz istoriju Ray Ban – a, jer se čuveni modeli sunčanih naočara razvijaju sa izvanrednim inovativnim staklima napravljenih korišćenjem najsavremenije tehnologije i kombinovanjem sa širokom paletom boja. Ona apsorbuju 85 % vidljive svetlosti i pružaju izuzetno jasnu sliku i kontrast boja.

Ray Ban je to što jeste iz više razloga: Osim toga što nudi bezvremenske modele, uvek je korak ispred sa inovacijama i legendarne klasične modele pretvara u nove.

Ray Ban – Optika Oko

U Optici OKO Vas očekuje veliki izbor original Ray Ban naočara za sunce.
Posetite nas i pronađite svoj legendarni Ray Ban.
Koji god model da izaberete, bićete primećeni zahvaljujući okviru, koji je poseban poput Vas.

Optika Oko se nalazi u Karadžićevoj ulici

Kontakt

Optika OKO se nalazi Karadžićevoj ulici broj 2, u Zrenjaninu.

Telefon: 023 511 872

Optika OKO – mesto za original Ray Ban

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh