I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Nova Fiesta – akcijska cena već od 9.990 evra

U prodajno-servisnom centru Grand Motors-a, na adresi Bulevar Vojvode Stepe 50 u Novom Sadu, potencijalni kupci i zaljubljenici u Fordove automobile imaju mogućnost da se detaljno upoznaju s novom Fiestom i dobiju sve informacije o ovom modelu, koji se nudi po akcijskoj ceni od 9.990 evra za ograničen broj vozila.

Vozila su dostupna za brzu isporuku, a kao posebnu pogodnost treba istaći ponudu za pravna lica koja obuhvata leasing bez učešća na 48 meseci.

Takođe, obezbeđena je test vožnja za zvakog ko je zainteresovan, kako bi se i na licu mesta uverili zbog čega je Fiesta najprodavaniji mali automobil u Evropi, ali i najpopularniji Fordov model u Srbiji. Za statičko upoznavanje dostupna su vozila izložena u prodajnom salonu.

Posetioci Grand Motorsovog prodajno-servisnog centra imaju i mogućnost da se informišu o mogućnostima Fiestine „personalizacije“, odnosno kombinovanja osnovnih i dodatnih paketa opreme, kako bi budućeg „mezimca“ maksimalno prilagodili svojim potrebama i estetsko-funkcionalnim kriterijumima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh