I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

NOVA AKCIJA u diskontu kućne hemije „Helena“ – GRATIS školski pribor

– Tokom leta zabeležena je povećana potražnja za kućnom hemijom a naročito sredstvima za bazene što je ove godine bilo i očekivano, kažu u diskontu „Helena“ u Ulici Ive Lole Ribara 28. Građani ovde svraćaju zbog raznovrsne ponude, vrlo povoljnih cena i činjenice da se na jednom mestu može pazariti sve za kuću i održavanje lične higijene.

Letnju prodajnu sezonu „Helena“ završiće interesantnom akcijom koja je usklađena sa početkom školske godine.

– Kao društveno-odgovorna firma negujemo princip da se odužimo našim građanima za poverenje koje nam u velikoj meri ukazuju. Stoga, pripremili smo akciju koja će trajati narednih sedam dana (od 15. do 22. avgusta) a u kojoj će svaki račun sa iznosom preko 1.000 dinara za robu kupljenu u našoj radnji, kupcu doneti poklon u vidu školskog pribora u vrednosti od 5% ukupnog iznosa na računu. Znamo da je to ono što roditeljima treba u ovom trenutku, s obzirom na to da je počelo opremanje i priprema dece za školu, kažu u diskontu kućne hemije „Helena“.

Tako one koji potroše iznos veći od 2.000, 3.000 dinara… očekuju i veći pokloni. Detaljne informacije svaki kupac dobiće na kasi u tom diskontu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored odličnih cena i akcija koje ova zrenjaninska firma pruža svojim kupcima, podsećamo na još jednu pogodnost koja se odnosi na sindikalnu prodaju. Poziv se odnosi na sindikate koji imaju mogućnost da sklope ugovor sa diskontom „Helena“ i tako brojnim radnicima zrenjaninskih firmi omoguće kupovinu svih proizvoda na rate. Više informacija u POSEBNOM TEKSTU.

RAZNOVRSNA PONUDA – DISKONTNE CENE

U Diskontu kućne hemije „Helena“ mogu se nabaviti antibakterijski sapuni, wc sanitari, sredstva za pranje podova, stakala i čišćenje kamenca, odmašćivači, omekšivači, paste za ruke, šamponi, kolekcija za sunčanje, kao i sredstva za dezinfekciju. Potrošači posebno hvale proizvode brenda „GLOW“.

Pored kućne hemije u ponudi je i pribor za održavanje opšte i lične higijene poput papirnih ubrusa i toaletnih rolni.

Takođe, tu se mogu pronaći i poizvodi za održavanje higijene bazena. U ponudi su Natrijum hipohlorit, Algicid, Multiflok i PH minus, a moguće je kupiti i plavi kamen –  bakar sulfat, multi tablete, hlorni granulat…

POTRAŽITE DISKONT „HELENA“

Diskont kućne hemije HELENA nalazi se na adresi Ulica Ive Lole Ribara 28.

Radno vreme diskonta je od 9-17 sati radnim danima, subotom od 8 do 15h.

Telefon: 023 515903

Više informacija o proizvodima moguće je pronaći na sajtu www.helenagraf.rs fejsbuk stranici Helena graf doo.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh