I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nova akcija laboratorije : 50% popusta na enzime jetre

U jetri se u svakom trenutku dešava nekoliko hiljada biohemijskih procesa. Ona pretvara za organizam toksične materije u netoksične materije, pomaže pri varenju hrane i ima ulogu u funkcionisanju imunog sistema. Jetra coveka

Alkohol, pušenje, nezdrav način ishrane i velika količina lekova opterećuju jetru i ometaju je pri obavljanju njenih funkcija. Jetra može da kompenzuje uticaj štetnih materija na organizam kroz duži vremenski period, ali nakon određenog vremena mogu da se jave smetnje.

Jetra je organ koji je veoma bogat enzimima, pa i najmanje oštećenje ovog organa dovodi do porasta enzima jetre u krvi. Zbog toga određivanje aktivnosti enzima predstavlja dobar skrining test za otkrivanje različitih oboljenja jetre.

U laboratoriji Jugolab u Zrenjaninu možete uraditi kompletno ispitivanje funkcije jetre, proveriti da li postoji oštećenje, kao i sve virusološke i imunološke testove potrebne za postavljanje dijagnoze i praćenje toka bolesti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Pozivamo Vas da proverite stanje svoje jetre, a mi Vam do 05. juna 2015. odobravamo popust od 50% na osnovni panel za jetru (ALT, AST, GGT, ALP, ukupni i direktni bilirubin).

Više o laboratoriji pročitajte ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh