I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nov maloprodajni objekat „Univerexport“ otvoren u naselju Mala Amerika na adresi Gundulićeva 1 (VIDEO)

Kompanija Univerexport 13. avgusta, otvorila je svoju treću prodavnicu u Zrenjaninu i to na adresi Gundulićeva 1.

Ovo je ukupno 156. objekat Grupe Univerexport u lancu maloprodaje. Ova kompanija nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže u svim većim i manjim opšitnskim centrima Vojvodine i Beograda.

 – Podstaknuti činjenicom da se trend kupovina u najbližim radnjama mestu stanovanja ili mestu rada i dalje nastavlja, kao i da kupci žele da kupovinu obave što brže i jednostavnije, a pri tom imaju dobru ponudu domaćih proizvoda, Univerexport ove godine otvara nova prodajna mesta  i kvalitetno odgovara željama kupaca – rekla je Milica Ivanković iz marketing službe ove kompanije na otvaranju novog objekta.

I Taxi Zrenjanin

Nova prodavnica u Zrenjaninu ima nešto više od 200 metara kvadratnih prodajnog prostora, a 10 novozaposlenih radnika spremno će odgovoriti na zahteve potrošača oko kvaliteta proizvoda, brzine usluge i ljubaznosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svečani početak rada objekta u Gundulićevoj 1 označio je Nikola Cvijanović izvršni direktor Univerexporta

Asortiman od 4000 artikala sasvim je dovoljan istovremeno i za brzo obavljanje kupovine, ali i za kupovinu svega onoga što je potrebno u tom momentu. Meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, robne marke Baš Baš i Naše najbolje sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, uvek sveže voće i povrće, proizvodi iz sopstvenih proizvodnih pogona (organska proizvodnja, više vrsta hleba i peciva, vino i pršuta Vučurević), neki su od najtraženijih  artikala u prodajnom asortimanu prodavnica Univerexport-a.

Novi objekat Univerexport nalazi se na adresi Gundulićeva 1. Drugi objekti u Zrenjaninu nalaze na adresama Junaka Milana Tepića bb(Bagljaš) i Barska bb.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh