I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bili smo na otvaranju restorana Njam njam [SLIKE HRANE]

Grad Zrenjanin ima mnogo restorana, ali u samo nekima se nalaze vrhunski kuvari sa obrazovanjem i iskustvom. Jedan takav restoran Njam Njam od četvrtka 05. januara otvorio je svoja vrata svim Zrenjanincima koji zaista žele ukusan, obiman specijalitet, uz mnoštvo jela koja nigde niste imali prilike da probate u gradu.

Naša ekipa prisustvovala je otvaranju novog koncepta. Uživali smo u sjajnim specijalitetima, a deo atmosfere pokušaćemo da prenesemo kroz našu reportažu u slici i reči.

OSNOVANI SU 1989.

Svakog vikenda (Petkom i subotom) goste će zabavljati Banatski divani

  • Mi kao picerija Njam njam u ulici Cara Dušana 5. postojimo od 1989. Ljudi koji se bave ugostiteljstvom dobro znaju koliko je teško opstati u ovom poslu. Jedini princip u poslovanju koji nas je iz davne 1989. doveo do sada već Nove 2017. godine jeste besprekoran kvalitet hrane od koga ni sa novim konceptom, koji ovih dana promovišemo, naravno nećemo odustati, istakao je Borisav Lović, poznati nagrađivani kuvar iz našeg grada.

SPECIJALITETI KUĆE

SPECIJALITET KUĆE – „Čičina butkica“ zapečena u lepinji

SPECIJALITET KUĆE – „Goveđi repovi“

Gosti ovog restorana dolazili su decenijama na čuvene pice  dobro su poznate po svom sočnom ukusu i kvalitetnom nadevu.

  • Nakon skoro 3 decenije poslovanja, na staroj adresi u našem ugostiteljskom objektu, odlučili smo da ponudu prilagodimo našoj nacionalnoj kuhinji.

PICE OSTAJU, A STIŽU BUTKICE, REBRA, ROŠTILJ…

– Pripremaćemo, a to pozivam sve sugrađane da probaju jer je zaista preukusno „Čičinu dimljenu butkicu“, „Marinirana rebra“ i mnoga druga jela uz domaće kiselo mleko i još dosta iznenađenja, da ne otkrivamo sve sada, dodao je Borisav Lović kuvar restorana, kroz osmeh.

PREPORUKA : Rolovana dimljena piletina sa sosom od višanja

Ako spadate u red onih koji od izlaska vikendom želi da predveće poseti dobar restoran, jede vrhunske specijalitete uz dobru kapljicu i muziku na uvce, baš to pripremamo za vas.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

VIKENDOM TAMBURAŠI

Delić atmosfere sa otvaranja novog koncepta restorana Njam Njam

Dodatak konceptu restorana Njam Njam svakako biće i vikendi (petkom i subotom) uz tamburaški orkestar Banatski divani, koji će vas svakog vikenda zabavljati.

  • Ako spadate u red onih koji od izlaska vikendom želi da predveće poseti dobar restoran, jede vrhunske specijalitete uz dobru kapljicu i muziku na uvce, baš to pripremamo za vas.

Punjena vešalica

UZ ZALOGAJ I DOBRA KAPLJICA

Uz sve to očekuje vas i vinska karta pažljivo biranih vina vinarije Mrđanin iz Sremskih Karlovaca koja se savršeno slažu uz svaki naš zalogaj.

CENE ZA SVAČIJI DŽEP

  • Doručak od 180 din
  • Roštilj od 450 din
  • Gotova jela od 300 din

DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE

Novi koncept vezan za restoran Njam Njam u ul. Cara Dušana broj 5 već je stekao brojne simpatije, te su se organizatori odlučili da pozovu sve Zrenjanince i na doček Srpske Nove godine.

Restoran Njam Njam (nekadašnja picerija) nalazi se preko puta doma učenika Angelina Kojić Gina.

Zbog ograničenog broja mesta, poželjne su rezervacije na 023/568877

Više informacija možete dobiti i putem fejsbuk stranice restorana Njam Njam.

Njam Njam picerija restoran

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh