I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nije svejedno po kom sistemu će vaše dete učiti engleski

U Helen Doron školi engleskog jezika završavamo još jednu školsku godinu i polako se spremamo za dodelu diploma i poklona, koje su nasa vredna deca posteno zaslužila.

Helen Doron (2)

Prethodnog vikenda uspešno smo prezentovali našu skolu, metode rada i predavače u tržnom centru Aviv. Sada se i vi sami možete uveriti u uspeh naše metode i tok jednog Helen Doron časa, tako što će te prisustvovati, zajedno sa vašim detetom, na jednom besplatnom času u toku maja i juna.

Takođe, uverićete se, da zaista nije svejedno u kakvoj atmosferi, kojom nastavnom metodom ili sa kojim predavačima vaše dete uči strani jezik. Naša deca su nasmejana i tokom celog časa uživaju u raznim aktivnostima, koje predavači sa velikom pažnjom pripremaju pre svakog časa.

Helen Doron 3

Najmanje dvanaest različitih aktivnosti mora se sprovesti na svakom Helen Doron času.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Deca ne smeju samo da budu slušaoci, koji sede za klupama gledaju nastavnika i reprodukuju njegove reči. Moraju da dodirnu pesak ili zemlju, osete kišu ili toplotu, probaju jagodu ili limun, da bi usvajali pojmove i pojave oko sebe. Ako im takva saznanja pružite uz igru, pesmu, priču i što je najvažnije puno strpljenja i ljubavi, uspeh u učenju je zagarantovan i lak.

Helen Doron 4
U našoj školi nudimo vam upravo to. Metod učenja, koji detetu omogućava da na najlakši način usvoji engleski jezik. Kroz igru i aktivno učestvovanje u usvajanju jezika i sveta oko sebe.

Helen Doron 6

Helen Doron 5

Rezervišite vaše mesto na vreme, iskoristite mogućnost plaćanja na rate i popuste u našoj skoli.

Srdačan pozdrav od Helen Doron tima
Helen Doron Zrenjanin
Slovačka 10
063 77 523 25

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh