I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nije svejedno po kom sistemu će vaše dete učiti engleski

U Helen Doron školi engleskog jezika završavamo još jednu školsku godinu i polako se spremamo za dodelu diploma i poklona, koje su nasa vredna deca posteno zaslužila.

Helen Doron (2)

Prethodnog vikenda uspešno smo prezentovali našu skolu, metode rada i predavače u tržnom centru Aviv. Sada se i vi sami možete uveriti u uspeh naše metode i tok jednog Helen Doron časa, tako što će te prisustvovati, zajedno sa vašim detetom, na jednom besplatnom času u toku maja i juna.

Takođe, uverićete se, da zaista nije svejedno u kakvoj atmosferi, kojom nastavnom metodom ili sa kojim predavačima vaše dete uči strani jezik. Naša deca su nasmejana i tokom celog časa uživaju u raznim aktivnostima, koje predavači sa velikom pažnjom pripremaju pre svakog časa.

Helen Doron 3

Najmanje dvanaest različitih aktivnosti mora se sprovesti na svakom Helen Doron času.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Deca ne smeju samo da budu slušaoci, koji sede za klupama gledaju nastavnika i reprodukuju njegove reči. Moraju da dodirnu pesak ili zemlju, osete kišu ili toplotu, probaju jagodu ili limun, da bi usvajali pojmove i pojave oko sebe. Ako im takva saznanja pružite uz igru, pesmu, priču i što je najvažnije puno strpljenja i ljubavi, uspeh u učenju je zagarantovan i lak.

Helen Doron 4
U našoj školi nudimo vam upravo to. Metod učenja, koji detetu omogućava da na najlakši način usvoji engleski jezik. Kroz igru i aktivno učestvovanje u usvajanju jezika i sveta oko sebe.

Helen Doron 6

Helen Doron 5

Rezervišite vaše mesto na vreme, iskoristite mogućnost plaćanja na rate i popuste u našoj skoli.

Srdačan pozdrav od Helen Doron tima
Helen Doron Zrenjanin
Slovačka 10
063 77 523 25

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh