I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nešto drugačije – proleće na magičnom Krfu

Turistička agencija “Minos travel” iz Zrenjanina, pripremila je fantastičan petodnevni aranžmanna ostrvu Krf, koji obuhvata i obilazak Meteora, Soluna i značajnih lokacija u Grčkoj.

Putovanje traje od 24. do 28. marta 2016.

krf

1. dan – Zrenjanin 

Polazak iz Zrenjanina i Beograda u popodnevnim satima. Vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti i odmora.(Preševo i Đevđelija)

2. dan – Meteori- Krf 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vožnja dolinom Tembi ka Meteorima. Kraći odmor u idiličnom ambijentu doline reke Pinios, kod crkve Sv.Petke. Nastavak puta Tesalijom do Kalambake i manastira Meteori. Fakultativno: razgledanje manastira Preobraženje na Velikim Meteorima, poseta radionici ikona u Kalambaki. Fakultativno-Ručak. Nastavak puta preko Janine, do luke u Igumenici. Ukrcavanje na brod. Dolazak na Krf u večernjim časovima i smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan – Krf, ostrvo Vido, Plava grobnica

Nakon doručka, polazak do luke, i obilazak ostrvca Vido preko puta grada Krfa. Poseta Srpskom vojničkom groblju. Povratak u grad, obilazak starog grada na Krfu. Poseta istorijskom centru grada – Palia poli sa Starom tvrđavom, venecijanskim zdanjem iz 14. veka, trg Spiniada – jedan od najvećih u Evropi sa čuvenim gradskim palatama Liston, iz vremena Francuske i Engleske dominacije na ostrvu tokom 19. veka. Obilazak Srpske spomen kuće-muzeja, odlazak do Guvije gde je postavljena spomen ploča na mestu iskrcavanja srpske vojske 1916. godine. Nakon toga, odlazak do manastira Paleokastrica sa prelepim vidikovcem i poseta etno selu Makradeš. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan-Krf-Solun-Zrenjanin

Nakon doručka ukrcavanje na trajekt. Nastavak puta iz Igumenice do Soluna. Panoramsko razgledanje grada.Obilazak Bele kule, Crkve Sv Dimitrija, zaštitnika grada, Srpskog vojničkog groblja. Slobodno vreme u gradu. Polazak na granicu u popodnevnim časovima. Nakon vožnje, uz usputne pauze na graničnim prelazima i radi odmora, dolazak u Beograd,Zrenjanin, u kasnim večernjim časovima ili ranim jutarnjim. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:……………… 153 €

(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS)

Aranžman obuhvata:

prevoz turističkim autobusom(AC,radio,mikrofon…),

smeštaj u hotelu 3* u 1/2,1/2+1 sobama na bazi 2 noćenje/doručak-buffe,

izlete i posete lokaliteta po programu,

brodska karta Igumenica-Krf-Igumenica,

usluge turističkog vodiča sa licencom,

troškove organizacije.

Aranžman ne obuhvata:

polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja(cca 1€ po danu boravka),

brodsku kartu za Vido 5 €,

grčko veče/večara+program 22 €,

ulaznice za Meteore 3 €

PLAĆANJE: prilikom rezervacije uplata 45.- eur ostatak u jednakim mesečnim ratama (deponovanim čekovima) do 20.05.2016. bez kamate i platnim karticama DINA, VISA, MASTER.

Više informacija pogledajte na www.minostravel.rs

minos

023/551.997     023/511.484

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh