I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Besplatan kurs nemačkog jezika za medicinare u Centru za jezike Focus

Usavršavanje nemačkog jezika i pronalaženje posla za medicinare u Nemačkoj je i dalje moguć uz Centar za jezike Focus.

Nemački jezik za medicinske – zdravstvene radnike podrazumeva sticanje usko stručnog vokabulara, koji vam je neophodan za uspešnu komunikaciju sa pacijentima kao i kolegama lekarima. Nakon završenog ovog specijalizovanog kursa bićete apsolutno u mogućnosti da potpuno samostalno započnete karijeru u zemljama nemačkog govornog područja.

Centar stranih jezika Focus već više od 6 godina uspešno sarađuje sa kompanijom „Vispero GmbH“ iz Bona, koja je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Njihovi klijenti su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. To su pouzdane i stabilne zdravstvene ustanove koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

NA KORAK DO ŽELJENOG POSLA U INOSTRANSTVU

Ovim kursom nemačkog jezika ste na korak do željenog posla u inostranstvu!

Upišite se na nemački jezik medicine u Centru za jezike Focus i usavršite svoj nemački jezik sa našim sjajnim profesorima!

Specijalizovani kurs nemačkog jezika zasnovan je na medicinskoj terminologiji i specifičnom jezičkom kodu medicinske profesije. Sa ovim kursom nemačkog jezika moći ćete samostalno da radite na polju medicine – na nemačkom.

Nemački jezik u medicini idealan je kurs za profesionalce različitih medicinskih profila koji žele da poboljšaju svoje znanje nemačkog jezika ili potraže posao u zemljama koje govore nemački:

10 STIPENDIJA ZA SVE NIVOE

U saradnji sa Centrom za strane jezike Focus iz Zrenjanina, „Vispero“ je obezbedio 10 stipendija za kurseve nemačkog jezika, za nivoe A1, A2, B1, B2. Ideja je da osobe koje dobiju stipendiju, dovedu do B2 nivoa i osposobe ih za rad i život u Nemačkoj.

NASTAVA 3 X NEDELJNO ZA SVE NIVOE

Časovi nemačkog jezika se održavaju tri puta nedeljno, u terminima prilagođenim polaznicima. Nastava se organizuje za sve nivoe, od A1 do B2 Pflege. Kursevi su poluintenzivnog karaktera, kako bi polaznici bili u mogućnosti da usklade svoje privatne i poslovne obaveze.

Kursevi su prilagođeni Vašim potrebama, a omogućiće Vam da:

– unapredite svoje komunikacijske veštine sa pacijentima i kolegama, uz konkretne primere iz struke (uzimanje anamneze, vršenje lekarskog pregleda, informisanje pacijenta…),

– bez problema popunjavate medicinsku dokumentaciju na nemačkom jeziku (lekarske izveštaje, otpusne liste…)

– unapredite svoj vokabular i proširite ga medicinskom terminologijom,

– unapredite gramatičke veštine potrebne za navedene oblasti,

– saznate detalje o tome kako funkcioniše zdravstveni sistem u Nemačkoj

– pripremite se za polaganje stručnog ispita.

CENTAR ZA JEZIKE FOCUS

Adresa: Sarajlijina 5 a

KONTAKT

Tel: 0600207319

E – mail: language.centre.focus@gmail.com

Instagram

Facebook

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh