I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Akademija Oxford

Nema posla? Promenite struku – nudimo 250 zanimanja

Možda baš sa Vašim novim zanimanjem, pronađete posao u zemlji ili inostranstvu. Rešenje nude programi Akademije Oxford u Zrenjaninu.

Akademija_Oxford_kuvar

U cilju pronalaženja posla i razvijanja raznih veština, Akademija Oxford nudi raznovrene stručne kurseve i obuke, koje do sad nisu bile u prvom planu poslodavaca, a i pojedinaca. Uz pomoć Akademije Oxford sada svoj zanat možete lako da unovčite u Srbiji ili inostranstvu.

kursevi-za-frizere

Oxford Vam od sada nudi mogućnost stručnog osposobljavanja iz 250 različitih zanimanja! Stručno osposobljavanje za samostalno obavljanje delatnosti i zanatski kursevi se realizuju u trajanju od 3 do 6 meseci. Ukupan fond časova je 300. Obuke su teorijsko – praktične i realizuju se u preduzećima, radionicama i zanatskim radnjama sa kojima Akademija Oxford sarađuje. Polaznik može i sam obezbediti praksu. Svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs.

skola-i-obuka-za-gerontonegovateljicu

Kurs za Kuvara – najtraženiji

Kurs i obuka za Kuvara – predviđeni su za svakog polaznika koji tek započinje svoju poslovnu karijeru na poslovima ovog profila. Jer, kuvati se mora prvenstveno s ljubavlju, bez obzira da li kuvate za svoje najmilije ili za goste nekog ugostiteljskog objekta. U svakom slučaju, za ovaj drugi poduhvat potrebno je mnogo prakse, kako biste se usavršili i umeli da na adekvatan način prikažete svoje znanje, jer je ovo jedan od traženijih i profitabilnijih ugostiteljskih profila danas, kako kod nas tako i u svetu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dobar i kvalitetan kuvar, ali i dobra kuhinja preporuka su svakog ugostiteljskog objekta i garancija ugostitelju da će gost zadovoljan kvalitetom poslužene hrane ponovo svratiti.

Stručna osposobljavanja – cena kursa iznosi 15.000,00 dinara i u nju je uračunat priručnik koji polaznik dobija, a iz kog priprema ispit, izlazak na ispit i izrada diplome i sertifikata po položenom ispitu.

Tokom kursa polaznik treba da obavi najmanje 300 sati prakse, koja se obavlja u određenim radionicama, ustanovama ili lokalima shodno kursu koji polaznik pohađa.

Po završenoj obuci i uspešno položenom i ispitu polaznik dobija sertifikat i diplomu Akademije Oxford o uspešno završenom kursu.

AUTO STRUKA Automehaničar, Autolimar, Autodijagnostičar, Autofarbar, Autoelektričar.

GRAĐEVINSKA STRUKA Armirač, Betonirac, Dimničar, Zidar, Fasader, Izolater, Asfalter, Kamenorezac, Podopolagač, Rukovalac krana-kranista, Rukovalac dizalice-dizaličar, Rukovalac kompresora, Rukovalac građevinskih mašina, Klesar, Keramičar, Teracer, Miner, Moler, Farbar, Montažer, Pećar.

PREHRAMBENA STRUKA Pekar, Buregdžija, Mesar, Mlekar, Konditor, Prerađivač voća i povrća, Prerađivač duvana, Proizvođač piva, Mlinar, Proizvođač bezalkoholnih pića, Proizvođač alkoholnih pića, Medar.

ŠUMARSKA STRUKA Lovočuvar, Šumar, Cvećar, Vrtlar, Baštovan, Aranžer biljnog materijala.

DRVNO – PRERAĐIVAČKA STRUKA Auto tapetar, Galanterista, Drvolakirer, Modelar, Parketar, Roletnar, Stolar, Tesar, Pozlatar, Drvostrugar, Duborezac, Izrađivač pletarskih ramova, Izrađivač muzičkih instrumenata, Proizvođač ploča, Izrađivač pletarskih proizvoda, Tapetar-dekorater, Proizvođač građe.

MAŠINSKA STRUKA Rukovalac parnih kotlova, Metalobušač, Zavarivač-varioc, Bravar, Metalorezač, Vodoinstalater, Metaloglodač, Građevinski bravar , Metalostrugar, Građevinski limar, Mašinbravar, Gasni rezač, Elektrozavarivač, Zavarivač gasom, Oštrač alata, Kovač, Precizni mehaničar, Mehaničar građevinske mehanizacije, Monter, Preser, Metalobrusač, Mehaničar za održavanje kompresora, Limar, Instalater uređaja za grejanje i klimatizaciju.

UGOSTITELJSKA STRUKA Konobar, Kuvar, Poslastičar, Servirka, Točilac pića (barmen), Sobarica.

TRGOVINSKA STRUKA Prodavac mešovite robe – trgovac, Aranžer u trgovini, Magacioner, Prodavac naftnih derivata, Skladištar.

ZDRAVSTVENA STRUKA Negovateljica, Gerontodomaćica, Gerontonegovateljica.

GetImage

SUDSKI TUMAČ

Prevodilački centar Akademije Oxford je jedan od vodećih centara u Srbiji i regionu. Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim komapnijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima. Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. U našem timu je u svakom trenutku na raspolaganju više od 220 prevodilaca i sudskih tumača.

PREVOD SA 50 JEZIKA

Akademija Oxford pruža usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja za preko 50 JEZIKA. Usluge simultanog prevođenja se odnose na prevođenje koje se odvija u prevodilačkim kabinama, dok slušaoci preko slušalica prate ono što se neposredno prevodi. Simultano prevođenje se vezuje za konferencije, seminare, radionice, veće poslovne sastanke, kongrese, itd.

Adresa škole je: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

(Zgrada na uglu, preko puta “Havane”, prostorije bivše „Agrobanke“).

Informacije:

Tel: 060/30-60-585 023/521-211

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

FB stranica

Radnim danima: 08 – 17 h. Subotom: 09 – 14 h

  • Divider

  • Divider
Na vrh